Gemeente Oost-Gelre


Gemeente Oost Gelre
14 november 2008

Persbericht

Informatiepunt Centrumplan Lichtenvoorde geopend

In het pand Markt 12 in Lichtenvoorde (voorheen: Schoenmode Pillen) is het nieuwe Informatiepunt Centrumplan Lichtenvoorde geopend. Heel regelmatig krijgen we vragen over wat er nu precies in het centrum van Lichtenvoorde gebeurt, wat er op een bepaalde plek komt, wanneer iets klaar is, etc. Daarom is besloten een informatiepunt in te richten. Belangstellenden kunnen de schets- en ontwerptekeningen van het nieuwe centrum bekijken, er hangen foto's van verleden, heden en toekomst van het centrum, er staan voorbeelden van materiaal dat we gebruiken voor het centrum, etc.

Het informatiepunt kent geen vaste openingstijden, maar zal zo veel mogelijk worden bemenst. Als de deur open is, kan men naar binnen. Op een bord bij de deur wordt aangegeven wanneer er weer iemand aanwezig is voor het verstrekken van informatie en het beantwoorden van vragen.

Einde persbericht


---

Voor meer informatie over het informatiecentrum kunt u contact opnemen met de heer Vincent Lette, gemeentelijk projectmanager centrumwerkzaamheden, tel. (0544) 393454 of e-mail: v.lette@oostgelre.nl.


---- --