Ingezonden persbericht


Nieuwegein, 14 november 2008

NIEUWSBERICHT

Chartbox sluit distributieovereenkomst met Actebis

Actebis is vanaf heden de officiële distributeur van Chartbox, leverancier van onder andere DVD spelers, MP3/4, LCD TV, HiFi en ander gerelateerde producten. Hiermee breidt Actebis haar assortiment aan CE-producten uit.

''De producten van Chartbox stellen ons in staat een grotere groep van klanten aan te kunnen spreken en door dit breder assortiment een meer one stop shop te zijn voor onze resellers", zegt Dirk-Jan Hartog, Business Unit Manager bij Actebis.

Met de toevoeging van Actebis aan zijn distributienetwerk verwacht Chartbox beter vertegenwoordigd te zijn in het ICT retailkanaal. Chartbox verwacht een impuls te geven aan zijn groeiambities in deze markt. "Actebis distribueert exclusief de producten van Chartbox in dit specifieke kanaal" zegt Dennis de Groot, Managing Director bij Chartbox. "Actebis werkt met een klein enthousiast team en een persoonlijke benadering wat ons erg aanspreekt. De klantenkring van Actebis sluit goed aan bij onze gekozen strategie,"

Over Chartbox
Chartbox BV is opgericht in 1997 als groothandel in CD's en DVD's. Na de introductie van de DVD speler in 2002 heeft Chartbox zich gericht op de importeren en distribueren van consumenten elektronica in de Benelux.

In 2004 is Chartbox BV begonnen met het importeren van consumenten elektronica onder het merk DIFRNCE. Daarnaast is Chartbox verantwoordelijk voor de distributie van de merken NAFNAF en Denver Electronics in de Benelux en Duitsland. In maart 2007 heeft Chartbox een eigen kantoor geopend in Sommerda, Duitsland.

Chartbox BV levert aan vrijwel alle grote retailers in Nederland, België en Duitsland. Mede hierdoor is DIFRNCE uitgegroeid tot een gerenommeerd merk met een marktaandeel dat naast Apple (MP3) en Philips (DVD) tot het grootste binnen de Benelux behoort.

Innovatief, nieuw, jong, origineel en fris zijn slechts een paar kenmerken om het DIFRNCE assortiment te omschrijven. www.DIFRNCE.com

Over Actebis

Actebis Computers B.V. is distributeur voor de Nederlandse ICT-, Consumer Electronics- en retailmarkt. Met ongeveer 70 medewerkers bedient Actebis de wederverkopers vanuit de sales- & marketingorganisatie in Nieuwegein en haar magazijn in Utrecht. Sinds 1994 kan men bij Actebis terecht voor onder andere componenten, complete pc's, netwerk- en retailproducten. Samen met Actebis Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk vormt ze de Actebis Groep. De verkoopafdeling van Actebis is onderverdeeld in verschillende klantgroepen; e-shops, systembuilders, B2B (SoHo en SMB), retail-shops en retail-ketens. Hierdoor is het mogelijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast zorgt veel kennis over de markt en de producten ervoor dat Actebis oplossingsgericht met de klant meedenkt. Voor meer informatie bezoekt u www.actebis.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Chartbox BV
Golf van Biskaje 4a-25
NL3446 CP WOERDEN
The Netherlands

(P) +31 348 420029
(F) +31 348 409505
(M) info@chartbox.nl

Actebis Computers B.V.
Dirk-Jan Hartog
Archimedesbaan 26

3439 ME NIEUWEGEIN
Tel: +31 (0)30 - 60.84.796
E-mail: reaktie@actebis.nl
Internet: www.actebis.nl


---- --