Steun voor KIKA & uniek geschenk


Ambachtelijke beeldjes met bedrijfslogo

BORNE, 20081114 -- De Avond is een webwinkel voor zowel het bedrijfsleven als particulieren. Hier vind je metalen beeldjes die op ambachtelijke wijze zijn gemaakt. Wij bieden al een geruime tijd klanten de mogelijkheid om online te bestellen en vonden het hoog tijd om hier voor eens iets terug te doen.

Als eigenaar zijn wij al meerdere malen in aanraking gekomen met de ziekte kanker in familie en kennissen kring. Daardoor konden we de link snel leggen met het KIKA fonds. Onder het motto "zij een leven, u een geschenk' hebben wij contact met KIKA gezocht en kregen spoedig een enthousiaste reactie terug. Wij gaan namelijk bij elke bestelling die u plaatst een donatie doen aan het KIKA fonds van ¤ 2,50

Wat hebben wij nu in onze webwinkel te koop. Beeldjes van staal, moeren en bouten die met de hand zijn vervaardigd in diverse voorstellingen. We hebben beeldjes in diverse beroepen maar ook miniaturen van vrachtwagens en nog veel meer. Wat deze geschenken uniek maakt is het gebruikte materiaal en de mate van gedetailleerdheid of complexiteit. Producten van De Avond worden gemaakt van staal in combinatie met moeren, bouten en koper voor de details. Het gebruik van koper is een nieuwe trend. Alle onderdelen worden met de hand aan elkaar gelast. Geen product is hetzelfde. De beeldjes worden steeds vaker voorzien van een speciale coating voor de glans. Desgewenst kan het bedrijfslogo van de klant op het gekozen modelvoertuig worden afgebeeld met behulp van lasertechniek. Ook kunnen we teksten laserren of gegraveerd voor een persoonlijk tintje.

Inmiddels worden er zo'n 6000 beeldjes per jaar afgenomen en de vraag vanuit het bedrijfsleven en particulieren neemt nog steeds toe. Ondanks de huidige schaarste aan staal. In het klantenbestand bevinden zich naast Nederlandse afnemers ook veel Belgen. `Mensen die onze producten krijgen, zijn soms tot tranen toe geroerd door de detaillering en het unieke, ambachtelijke karakter. Live zijn de beeldjes nog sprekender dan vanaf de foto's op onze website'.

Beeldjes worden ook wel op aanvraag gemaakt, geldt alleen voor bestellingen vanaf 50 stuks. Er wordt gewerkt vanaf een foto. Normaliter duurt het minimaal drie weken voordat een nieuw product klaar is. Nu tijdens de feestmaand december zal dat zeker langer zijn, verwachten Wendy en Rob. Bij grote aantallen kan men (soms) staffelkorting geven of het beeldje gratis laten laseren met het bedrijfslogo er op.