Eline Brinkman nieuwe regiomanager Arnhem bij USG Capacity


ALMERE, 20081114 -- USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, heeft Eline Brinkman (34) benoemd tot regiomanager van het USG Capacity kantoor in Arnhem. In haar nieuwe functie staan de verdere ontwikkeling van het kantoor en het uitbreiden van de klantrelaties in de regio Arnhem centraal.

Eline heeft in haar vorige werkkringen de nodige ervaring opgedaan. Zo heeft zij gewerkt in diverse communicatieadvies-, sales- en managementfuncties, onder andere in de IT- en uitzendbranche. Daarnaast is Eline werkzaam geweest als salesmanager bij Unique Uitzendburo en heeft zij een eigen communicatieadviesbureau geleid.

"De functie van regiomanager bij USG Capacity in Arnhem sprak mij direct aan, omdat het in de lijn ligt met wat ik eerder heb gedaan", aldus Eline Brinkman. "Het is een uitdaging om bij een specialist te werken en invulling te geven aan de verdere groei van USG Capacity in de regio Arnhem. Het opbouwen en uitbreiden van lange termijnrelaties met zowel opdrachtgevers als professionals staat daarbij centraal.
Daarnaast willen wij meer bekendheid geven aan het feit dat wij marketing- en communicatieprofessionals bemiddelen op drie niveaus, in de functie van medewerker, adviseur en manager."

"Wij zijn verheugd met de komst van Eline als regiomanager", aldus Sharon Peters-de Vries, areamanager USG Capacity. "Eline is door haar ruime expertise in het vakgebied en haar gedreven persoonlijkheid uitermate geschikt om mee te denken met zowel onze opdrachtgevers als de marketing- en communicatieprofessionals die wij bemiddelen. Eline is dan ook een zeer waardevolle toevoeging aan het huidige team."