Sneeuwsport.info breidt service uit


Speciale aandacht voor wintersportvakanties met kinderen

STEIN, 20081114 -- De internetsite Sneeuwsport.info heeft voor het wintersportseizoen 2008/2009 een aantal vernieuwingen ondergaan. De bezoeker van de wintersportsite heeft nu nog meer mogelijkheden ter beschikking voor de planning van de wintersportvakantie door de integratie van Google Maps maar ook door de samenwerking met WintersportEuropa.nl en Vakantieaccommodaties.info.

Nieuw voor het komende wintersportseizoen.

Voor het seizoen 2008 / 2009 is er een handige optie aan de website toegevoegd waardoor het simpel is om de reis naar de wintersportbestemming te plannen. Door een integratie met Google Maps is het nu mogelijk om vanaf het huisadres tot elke gewenste wintersportbestemming eenvoudig de snelste route naar de sneeuw te vinden. De meeste wintersportbestemmingen op de uitgebreide wintersportsite zijn inmiddels voorzien van deze praktische optie. Op de kaart kan ook lokaal worden gezocht waarbij in veel gevallen zelfs het lokale openbare vervoer geraadpleegd kan worden (bushaltes, stations etc.)

Samenwerking met andere wintersportsites.

Sneeuwsport.info bevat ook honderden links naar andere populaire websites van en over de wintersport maar is veel meer dan een verzameling links. De uitgebreide informatie komt vaak direct uit de wintersportgebieden zelf en ook wordt er speciale aandacht geschonken aan de mogelijkheden van wintersportvakanties met kinderen. Dankzij de samenwerking met de nieuwe wintersportsite www.wintersporteuropa.nl kan er ook over uitgebreide informatie van wintersportbestemmingen en wintersportreizen worden beschikt.

Duizenden chalets en appartementen.

Voor de wintersporter die graag zelf zijn chalet of appartement online wil boeken (ook last-minute) is er een samenwerking met www.vakantieaccommodaties.info. Hierdoor kan er een keuze worden gemaakt uit meer dan 5000 chalets en appartementen in de wintersportgebieden van Europa. Daarnaast zijn er in de Alpenlanden Oostenrijk, Zwitserland en Italië honderden accommodaties die eenvoudig via de uitgebreide lijsten met wintersportplaatsen direct bij de eigenaren van pensions, hotels en appartementen online kunnen worden geboekt.

Een goed gekozen wintersportbestemming is de basis voor een geslaagde sneeuwvakantie en www.sneeuwsport.info helpt de sneeuwpret te verhogen met ontwikkelingen, nieuwtjes, actualiteiten en aanbiedingen uit de wintersportgebieden en wintersport- en reiswereld. De informatie over sneeuw- en wintersportvakanties is overzichtelijk gerangschikt en met een enkele muisklik per land beschikbaar.