KNHS


Eerste KNHS Bestuurdersdag op zaterdag 15 november 11 september 2008

Op zaterdag 15 november organiseert de KNHS op het KNHS-centrum te Ermelo de eerste KNHS Bestuurdersdag met als thema Paardensportvereniging van de toekomst.

Het programma begint om 10.00u met de ontvangst en zal rond 16.00u worden afgesloten. Het congres vormt het startpunt voor het traject 2008/2009 waarin paardensportbestuurders gezamenlijk zullen moeten nadenken en discussiëren over de gewenste rol van de paardensportvereniging in de ontwikkeling van de lokale paardensport. Een aantal boeiende gastsprekers is bereid gevonden op 15 november een toelichting te geven op belangrijke aspecten voor goed bestuur van een paardensportvereniging. Waaronder voormalig Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en huidig KNHS-hoofdbestuurslid en directeur van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) Clémence Ross over de rol van de sportvereniging en de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

Een afvaardiging van maximaal twee personen per KNHS-vereniging wordt uitgenodigd deze dag bij te wonen. Dit mag u als sportbestuurder niet missen! Zorg er daarom voor dat de contactgegevens van bestuursleden van uw vereniging up to date zijn. Mutaties ontvangen wij graag via ledenadministratie@knhs.nl.