Gemeente Alphen-Chaam


Op zaterdag 15 november a.s. biedt de gemeente Alphen-Chaam haar inwoners de mogelijkheid gratis snoeihout in te leveren.

Het snoeihout kan tussen 08.00 en 17.00 uur op onderstaande locaties worden ingeleverd:

Strijbeek: op het terrein van V.O.F. Kennes aan de Goudbergseweg 11;

Riel: op de composteerinrichting van Loonbedrijf De Schalm aan de Schootjesbaan (klik hier voor situatieschets). Tevens zal door middel van pijlen de nieuwe locatie vanuit Chaam en Alphen worden bewegwijzerd.

Alle locaties zullen met afzetlint worden gemarkeerd, en personeel van Loonbedrijf De Schalm zal ter plaatse aanwezig zijn om het aangeboden snoeihout te controleren, en aanwijzingen te geven bij de inzameling.

ENKEL ZUIVER SNOEIHOUT KAN WORDEN INGELEVERD

Dus geen stronken met zand, tuinafval zoals bladeren, gras etc.

Voor een verantwoorde afvoer/verwerking van dit kleine tuinafval adviseren wij u gebruik te maken van uw GFT-container of een compostvat.

Wij hopen dat u op een positieve manier aan deze inzamelingsactie wilt meewerken zodat in het komende voorjaar aan deze inzameling een vervolg kan worden gegeven.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de Afdeling Civiele en Cultuurtechniek van het gemeentekantoor te Alphen, tel. 013-5086666 tussen 08.30 en 12.30 uur.

© 2006 Gemeente Alphen-Chaam Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend