Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Amsterdam, 29 oktober 2008

P*ART
'This is that part of the weekend that never dies'

Zaterdag 15 november bestormt P*ART het Amsterdamse nachtleven. Met het nieuwe jaar voor de deur vinden wij het tijd voor vernieuwende sounds, nieuwe mensen en een fris gevoel.

Het allesomvattende concept van P*ART brengt je edgy sounds van de meest vooruitstrevende nationale en internationale dj's. Daarbij is het decor big en bold en de perfomances worden gebracht met een attitude en vette knipoog. De resident dj's zijn Tettero en Freddy Spool. Deze beruchte jongens uit de Amsterdamse housescene vinden altijd hun weg naar verfrissende sounds en zullen op P*ART deze nieuwe geluiden ten gehore komen brengen.

Voor deze eerste editie is één van de voorvechters en vernieuwers binnen de house uitgenodigd; Jesse Rose. Deze Berghain/Panoramabar resident woont dan misschien wel in de nu zo populaire stad Berlijn, maar komt oorspronkelijk uit het uber hippe London. Deze avond brengt hij je het beste van deze twee werelden. De dj/producer komt ons verblijden met een 2 uur durende set waarin hij de volgende muziekstromingen sowieso de revue zal laten passeren: Fidget, Jackin' London, House en nog veel meer meer meer!

Bij het duo Sven en Tettero krijg je 2 voor de prijs van 1, maar dit doet niets af aan de kwaliteit van de muziek. Op festivals en feesten als Rock It, GLDJs, Rekorder en Rush hebben ze hun naam meer dan waar gemaakt. Reken dus maar op een paar heerlijke Houseclassics, Baltimore sounds en Electrokrakers.

'The New Kid on your dj Block' Freddy Spool komt je deze avond verblijden met zijn draaikunsten. Klappen, geen grappen, dat is waar Freddy voor staat. Dansvloer grooves zonder concessies te maken. Met een dikgevulde cd-map vol klappers, groovers en vooral kwalitatieve sounds, plus een paar pareltjes op plaat mag Freddy laten zien dat hij geen dansvloer spaart.

En het blijft maar hete dj's regenen op deze avond, want na Jesse Rose komt de beruchte Oslo Hilton er voor zorgen dat iedereen kruipend naar huis gaat. Laat je niet misleiden door de lange haren of ontblote torso van deze man, immers 'Girls Love Olso'. Hij is in platen draaien net zo goed als de vrouwen voor zich winnen, dus dat kruipen naar huis, komt helemaal goed.

Het zal een zware opgave worden, maar tijdens deze avond moet je toch ook even uitrusten, een drankje drinken of misschien zelfs een klein rokertje opsteken. En wij gaan ervoor zorgen dat je ook buiten de dansvloer je niet hoeft te vervelen. Hoe dan?! Met een de meest relaxte rokersruimte van Amsterdam, een chill gedeelte met food for thought en visuals waar je je blind op kan staren.

Dus kom nieuw en fris, kom hard of kom zacht, kom lekker en kom vies. And don't hesitate to participate.

P*ART, zaterdag 15 november, Sugar Factory in Amsterdam

Locatie: Sugar Factory, Amsterdam
Tijd: 23:00 - 05:00
Tickets: ¤ 12,50
Online verkoop: www.sugarfactory.nl

Meer info: www.thisispart.com

Line up:
Jesse Rose (Made to play)
Sven en Tettero (Divinity)
Freddy Spool (Vrijbuiters)
Oslo Hilton (Thriller agency)