Gemeente Valkenswaard

Afsluiting N69 vanwege werkzaamheden Rijkswaterstaat

Afsluiting N69 vanwege werkzaamheden Rijkswaterstaat

Op zaterdag 15 november aanstaande voert Rijkswaterstaat tussen 07.00 en 19.00 uur asfaltreparaties uit aan het wegdek op de N69 tussen Aalst (gemeente Waalre) en Valkenswaard. In verband hiermee wordt die dag van 06.00 tot 19.00 uur de gehele rijbaan vanaf de kruising met de Burgemeester Mollaan in Aalst tot de kruising met de Dommelseweg in Valkenswaard in beide richtingen afgesloten voor het autoverkeer. De afsluiting geldt niet voor (brom)fietsers, de busdiensten en de nood- en hulpdiensten.

Er wordt per weggedeelte gewerkt, dus de N69 wordt niet in zijn geheel opgebroken. De verwachting is daarom dat de meeste woningen/winkels het grootste deel van de dag wel bereikbaar zijn voor bestemmingsverkeer.

Omleidingsroutes
Er worden omleidingsroutes met borden aangegeven.

Verkeer komend vanuit Eindhoven wordt omgeleid via Burgemeester Mollaan-Juliana de Lannoyelaan-Koningin
Julianalaan-Wollenbergstraat-Heikantstraat in Waalre naar de Nieuwe Waalreseweg-Dommelseweg-Luikerweg (N69) in Valkenswaard.

Verkeer komend vanuit het zuiden (Luikerweg) wordt omgeleid via de Zuidelijke Randweg-De Vest,-J.F Kennedylaan-Leenderweg, richting Leende.

Bestemmingsverkeer vanuit het zuiden kan ook doorrijden over de Luikerweg tot aan de kruising met de Dommelseweg om daar linksaf te slaan richting Dommelen en Bergeijk.

Reservedatum bij slecht weer
Mochten de werkzaamheden door langdurige regenval niet kunnen doorgaan op zaterdag 15 november, dan schuiven ze een dag door naar zondag 16 november, eveneens van 07.00 tot 19.00 uur.

Informatie
Rijkswaterstaat informeert de direct aanwonenden/bedrijven aan de N69 door middel van een brief over de werkzaamheden en de verkeersmaatregelen.

Met vragen kunt u terecht op het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800 8002 of op de website www.vananaarbeter.nl.