Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard


Rotterdam

Lijsttrekkersdebat in City Informatiecentrum Rotterdam

PERSBERICHT

Op zaterdag 15 november organiseert het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard een debat tussen de lijsttrekkers van de partijen die zich voor de waterschapsverkiezingen hebben geregistreerd. Het debat begint om half twee 's middags en wordt geleid door Suzanne Mulder, o.a. bekend van Radio Rijnmond.

De lijsttrekkers zullen zich in het debat buigen over een aantal actuele thema's voor het hoogheemraadschap, zoals de organisatie van het waterbeheer, bouwen in diepe polders, de toekomstige bescherming van het gebied en het waterbeheer in de stad. Gedebatteerd zal worden in twee groepen van vijf a zes partijen. De thema's worden ingeleid door dhr. H. Oosters, dijkgraaf van het hoogheemraadschap.

Het debat zal duidelijkheid bieden over de standpunten van de partijen op de thema's en de kiezer een handvat geven om de stem te bepalen. Natuurlijk kan dat ook via het kieskompas op
www.waterschap.kieskompas.nl. Het debat geeft echter ook de mogelijkheid persoonlijk kennis te maken met de lijsttrekkers en andere kandidaten van de partijen. U bent dan ook hartelijk welkom in het City Informatiecentrum aan het Coolsingel 197 te Rotterdam, vanaf één en tot omstreeks vier uur. Wij hopen u daar te kunnen begroeten.