Gemeente Hoogezand-Sappemeer

Startende ondernemers maken kennis met bedrijvig Hoogezand-Sappemeer ( persbericht 063, 2008)

De Gemeente Hoogezand-Sappemeer organiseert op zaterdag 15 november een bijeenkomst voor startende ondernemers uit de gemeente. Voor deze startersochtend zijn alle starters van 2007 en 2008 (tot en met september) uitgenodigd. Er staat de starters een ochtendvullend programma te wachten, die hen kennis laat maken met elkaar, de wethouder en de gemeente.

Programma

De starters worden om 09.30 uur in het Kielzog door de wethouder ontvangen. Hierna rijdt het gezelschap met een bus langs de verschillende bedrijventerreinen van de gemeente. Wethouder Luijckx vertelt de genodigden tijdens deze busrit over de gemeente, de bedrijventerreinen en andere ontwikkelingen op ondernemersgebied die voor starters interessant kunnen zijn. Aan het einde van de ochtend kunnen de starters onder het genot van een hapje en drankje ervaringen met elkaar uitwisselen.

Starters

Startende ondernemers zijn belangrijk voor de gemeente. Vorig jaar is een workshop speeddaten voor startende ondernemers georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst konden startende ondernemers in gesprek komen met verschillende coaches die hen hielpen bij het opstarten van een eigen bedrijf.