Sint schrijft terug vanuit Nuenen

13/11/2008 14:09

TNT Post

Sint schrijft terug vanuit Nuenen

Sint en zijn Pieten logeren in Sinterklaashof

Den Haag - 13 november - Zaterdag komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Als Sinterklaas weer in Nederland is, logeert hij in het Sinterklaashof in Nuenen. Vanaf half november ontvangen Sint en zijn Pieten daar al hun post. Dus brieven en tekeningen van alle kinderen uit het land kunnen naar Sinterklaas en Piet, Sinterklaashof 1, 5670 NA Nuenen. En iedereen die iets stuurt, krijgt persoonlijk antwoord van één van de vele Schrijf-Pieten of van de Sint zelf!

Schrijf aan Sinterklaas en ontvang antwoord

Als je aan Sint & Piet schrijft, plak dan een postzegel op je envelop en doe er een extra postzegel van 0,44 eurocent in. Dat vindt Sint heel fijn, want dan gebruikt hij deze postzegel voor zijn brief aan jou. Zo kan hij al zijn geld besteden aan cadeautjes in plaats van aan postzegels.

Schrijf vooral ook je naam en adres duidelijk op je tekening of je brief. Dat maakt het de Sint gemakkelijk om jou terug te schrijven.

Als je de post aan Sint vóór 28 november verstuurt, krijg je zeker vóór 5 december antwoord. Sinterklaas en zijn Schrijf-Pieten zitten voor je klaar en ze hebben heel veel pennen, papier en enveloppen meegenomen uit Spanje om alle brieven te beantwoorden. Ze kijken uit naar al jullie post!

Over de Sinterklaashof

Elk jaar ontvangt Sinterklaas honderden brieven van kinderen. Grappige en serieuze, maar altijd ontroerende brieven. Over cadeautjes. Over wensen en verlangens die toch écht buiten het vermogen van de Sint gaan. Al meer dan 20 jaar bezorgt TNT Post de meest onvolledig geadresseerde brieven aan Sinterklaas bij Het Sinterklaashof in Nuenen. Een team van schrijfpieten zorgt ervoor dat alle brieven beantwoord worden. In 2005 verscheen het boek 'Liefu Sinturklaas' een bundeling van de meest leuke, grappige en ontroerende brieven aan Sinterklaas'

Over TNT Post

TNT Post verwerkt dagelijks 16 miljoen poststukken (waarvan 350.000 pakketten) met ruim 7,6 miljoen bestemmingen in Nederland. Het bedrijf verbreedt daarnaast zijn horizon internationaal door middel van acquisities in Europa en Azië. Van groeiend belang zijn diensten die elektronische data omzetten in fysieke post. TNT Post is in de eerste plaats actief op het gebied van post: collectie, sortering, transport en aflevering van brieven en pakketten. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in data- en documentdiensten, direct mail, e-commerce en internationale post. TNT Post heeft zo'n 58.000 mensen in dienst in Nederland. De omzet over het derde kwartaal 2008 bedroeg 964 miljoen euro. TNT Post is onderdeel van TNT N.V. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.

EINDE BERICHT