Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, dinsdag 30 september 2008

CONVERTIBLE REHAB in de Passenger Terminal Amsterdam The very last one, come in and get clean

"They tried to make us go to rehab but we said hell no!" Op zaterdag 15 november tijdens de aller-, aller-, allerlaatste Convertible in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA), mogen werkelijk alle remmen los. Amy Winehouse eat your heart out, dit adieu wordt er één om nooit te vergeten.

Om maar meteen met een cliché te beginnen: aan al het goede komt een eind. Met pijn in ons hart maar met een voldaan gevoel nemen we na vele succesvolle edities afscheid van de unieke locatie PTA. Met gewezen thema's als Punk, Retro en de exclusiviteit van The Red Carpet van vorig jaar maken we ons op voor het slotstuk: de Convertible Celebrity Rehab.

Een goed feestje maak je met artiesten van wereldklasse. Logisch dus dat we de mannen van Hardsoul vroegen om de PTA te komen pleasen met hun van soul doorspekte live act. Het duo - bestaande uit Roog en Greg van Bueren - behoeft weinig introductie en is een garantie voor feest. Speciale buitenlandse gast is Ron Carroll die meer soul in zijn kleine teen heeft dan menig artiest in z'n hele lichaam. Deze rasperformer uit Chicago was er bij toen in Windy City de eerste houseklanken door de speakers knalden en nog altijd staat Carroll met zijn opzwepende sound aan de top van de internationale clubscene.

Benny Rodrigues mag dan heel wat jaartjes jonger zijn dan legende Carroll, zijn reputatie is in ons land minstens net zo groot. Met trots kunnen we dan ook melden dat de Rotterdammer de boeken in zal gaan als laatste dj van Convertible in de PTA. Een klus die aan Rodrigues wel is besteed. Traditiegetrouw is er uiteraard ook weer ruimte voor talent van eigen bodem want Afrojack zal de bühne op gepaste wijze warmdraaien, vervolgens zal Bart B More de decks van hem overnemen. Bovendien zal het hooggeëerd publiek door de avond heen worden geloodst door host en mc Dorothy Sherman.

Convertible Rehab, the very last one, come in and get clean!

Event: Convertible - Rehab
Datum: 15 november 2008
Locatie: Passenger Terminal Amsterdam

Kaarten: E 47,50
VIP: convertible@id-t.com

VVK: Ticketonline 0900-3006000, Spoiled (Wolvenstraat 19, Amsterdam), Concerto (Utrechtsestraat 52/60, Amsterdam), Solid (Haarlemmerdijk 20, Amsterdam), MidTown Amsterdam (Nieuwenijk 104, Amsterdam), Outland Records (Zeedijk 22, Amsterdam)

Website: www.id-t.com/convertible2008

//////EINDE PERSBERICHT//////

(