Ingezonden persbericht


Persbericht Club Krang_zinnig - de Deutsche Doorgaan editie

Zaterdag 15 november 2008 van 23:00u tot 10:00u in Akhnaton, Amsterdam Verkleed = gratis entree

Zaterdag 15 november is het tijd voor de laatste Club Krang_zinnig van het jaar; van 23.00u tot maarliefst 10.00u zal de krange bezoeker mee op reis worden genomen naar hogere elektronische sferen.

Deze editie van Club Krang is voorlopig de laatste in de Akhnaton. Anderhalf jaar was de Akhnaton de thuishaven van Club Krang & Club Krang_zinnig. De organisatie vind het echter tijd voor een nieuwe periode waarin de kwaliteit opgeschroefd wordt en daarom zal Club Krang verhuizen naar een andere locatie.

Om de goede samenwerking met de Akhnaton te vieren zal voor de aankomende editie echter alles uit de kast worden getrokken. En het is de bedoeling dat de bezoeker dat ook doet, want de bezoekers die verkleed komen mogen tot 01:30 uur gratis naar binnen! Met verkleed bedoelt de organisatie dan natuurlijk wel echt verkleed, en niet simpelweg een hoed opzetten of iets dergelijks. Alle gekheid op een krange stok, dat is de bedoeling!

En natuurlijk is er ook dit keer weer de befaamde spiegelact van DJ Ingy, plus een vezelrijk ontbijt om je de ochtend door te helpen.

Gelukkig is echter niet alleen het ontbijt om van te likkebaarden, de line-up is dat zeker ook.

Marcus Meinhardt is in Nederland waarschijnlijk nog het meest berucht als afsluiter van het grote Duitse festival Sonnemondsterne waar hij ieder jaar weer de laatste druppel energie uit de bezoekers weet te halen. Marcus zal tijdens deze krang een lekkere lange set draaien.

Wuttig & Reuter nemen het yweede deel van de Duitse reis op zich. In de omgeving van Leipzig zijn zij beroemd en berucht vanwege hun diepe maar altijd funky sound en befaamde afterparty's.

Thirty7 is organisator van de Minimal Chaos feesten in de omgeving Frankfurt en draait een stuk steviger. De eer is daarom aan hem om de bezoekers de laatste uurtjes nog even helemaal los te laten gaan.

Het Nederlandse deel van de reis wordt verzorgd door talentvolle nieuwkomers Jesse Ten, Camiel Daamen (live), Klank (Hay-t en Voldaan) en organisatoren Flow & Ingy die samen als DJ / live duo Flowing zullen aantreden.

Club Krang_zinnig
Zaterdag 15-11-2008 van 23:00u tot 10:00u
Locatie: Akhnaton, Nieuwezijdskolk 25, Amsterdam
Presale: 11 Euro ex fee op www.flowing.nl
Deur: 12,50 Euro of 10 Euro met Krange pas
Meer info op www.clubkrang.com


---- --