Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 10 november 2008

TotallyKidz radio in ban van Sinterklaas

Al weken klopt elk kinderhart vol verwachting,maar dan wordt vanaf 15 november ook het wachten beloond!Sinterklaas en zijn pieten zijn in het land. Reden voor het Den Haag FM radioprogramma TotallyKidz om drie weekenden lang Totally Sint Radio uit te zenden op zaterdag en zondag tussen 11.00 - 12.00 uur.

Drie weken lang zijn bij Totally Sint Radio de hotste Sinterklaasnummers in de Totally Sint Top5 te horen, belt presentator Luuk met bekende Nederlanders over hoe zij vroeger en nu Sinterklaas vieren en gaat Luuk op onderzoek uit wat er op de verlanglijstjes staat van Hagenaars.

Ook belt Luuk wekelijks met de pieten om te weten hoeveel cadeaus er al zijn uitgedeeld. Luuk mag ook nog eens van de Sint een zak vol cadeautjes weggeven. Sinterklaas wordt dus nog leuker met Totally Sint Radio iedere zaterdag en zondag van 11.00 - 12.00 uur op Den Haag FM en www.totallykidzradio.nl.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en 106.8 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////