Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Winnaar Master Classics of Poker gaat naar huis met 623.100 euro

Jan Sörensen wint grote finale bij Master Classics of Poker

Amsterdam, 15 november - Jan Sörensen (Denemarken) won vannacht de finale van de Master Classics of Poker in Holland Casino Amsterdam en verzekerde zich van 623.100 euro. In de spannende finale van het hoofdtoernooi werd Gustav Ekerot (Zweden) tweede. Beste Nederlander was Raoul Refos en hij eindigde op de zesde plaats met 84.420,- euro. De Master Classics of Poker is één van de grootste en bekendste internationale pokertoernooien in Europa.

Deelnemers komen onder andere Amerika, Canada, Rusland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Slowakije, Engeland, Ierland, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Nederland, België, etc.

Over Master Classics of Poker

Het hoofdtoernooi van de Master Classics of Poker is het Lido Poker Tournament. Dit toernooi duurt van dinsdag 11 november tot en met vrijdag 14 november en kent een deelnamebedrag van 6.000,- euro plus 200,- euro inschrijfgeld. De Master Classics of Poker bestaat uit zeven verschillende toernooien. Hier worden de spelvarianten Texas Hold'em en Omaha gespeeld. De deelnamebedragen van de toernooien variëren tussen de 300,- euro en 6.000,- euro. Het niveau van de prijzenpot is afhankelijk van het aantal deelnemers, aangezien de deelnamebedragen gezamenlijk de prijzenpot bepalen. Elk toernooi start dagelijks om 14.00 uur, met uitzondering van het hoofdtoernooi, deze start om 15.00 uur. Meer informatie over de Master Classics of Poker en het toernooischema is te lezen op www.masterclassicsofpoker.com.

###