UWV en CWI helpen startende ZZP'ers op Nationale ZZP Beurs


Bedrijf starten met een uitkering kan goed werken

AMSTERDAM, 20081013 -- Veel mensen die nu in een uitkeringsituatie zitten overwegen om te starten als ZZP'er en zitten met veel vragen. Mag ik starten met behoud van uitkering? Wat als het niet gaat lukken, heb ik dan nog recht op mijn uitkering. Kan ik een (starter) subsidie krijgen etc. Op de Nationale ZZP Infodagen op 15 en 16 november 2008 geeft het CWI met het UWV voorlichting.

Nationale ZZP Infodagen
Op de Nationale ZZP Infodagen geeft het CWI en het UWV antwoord op al deze vragen. De Nationale ZZP Infodagen worden georganiseerd door ZZP Nederland, de brancheorganisatie voor ZZP'ers.Locatie: Van der Valk Hotel bij Schiphol langs de A4 met volop parkeerruimte. Het CWI en het UWV verzorgen uitgebreide workshops in een van de zalen en zijn ook op de beurs ruim vertegenwoordigd met een stand voor persoonlijke vragen en advies.

In een gemoedelijke sfeer kunnen ZZP'ers zich in één dagdeel uitgebreid laten voorlichten over allerlei zaken die voor een ZZP'er van belang zijn. Naast een 25-tal standhouders zijn ook diverse workshops georganiseerd waarin diverse partijen u op een zeer toegankelijke manier voorlichten over bijvoorbeeld VAR Verklaring, juridische zaken, starten met een uitkering, collectieve zorgverzekering, financiële zaken, administratie etc.

Voor wie zijn de ZZP Infodagen?
De Nationale ZZP infodagen zijn voor iedereen die ZZP'er is of wil worden. Ook voor kleine ondernemers met personeel is hier veel informatie te vinden. Vrijwel iedere vraag kan hier beantwoordt worden door gespecialiseerde partners van ZZP Nederland. De toegang is voor leden en niet-leden van ZZP Nederland. Meer info

Voorlichting zonder vakjargon
Het thema van deze Nationale ZZP Infodagen is: het geven van voorlichting aan gestarte ZZP'ers en vooral ook aan de grote groep mensen die van plan is te gaan starten. Deze voorlichting willen we gaan verzorgen in dezelfde vorm als op de website www.zzp-nederland.nl Dat wil zeggen helder, toegankelijk en objectief. Gebleken is dat de ZZP'ers die de website bezoeken ook behoefte hebben in een persoonlijk gesprek, op de beurs is daar alle ruimte voor. Bovendien kunnen ZZP'ers ook met elkaar spreken op de grote terrassen, een gesprek met een collega ZZP'er kan heel verhelderend werken.

Deelnemers van de Nationale ZZP Infodagen:
ABN AMRO - Nationale Nederlanden - Menzis Zorgverzekeringen - ZZP Nederland - Associates - powered by ABN AMRO - TAF Zelfstandigenplan - Veza Assurantiën - Gojow DeWalt - Dienst Eigen Werk Amsterdam - Van der Werff Accountantsgroep - Bos Incasso- Das Rechtsbijstandverzekeringen - Informer - administratiesoftware - Het Zwarte Corps - Result - Publimix - Visual Steps- Busiop - Specialistenplan - Office Plus - Werkspot.nl - Onderneem Online - Kamer van Koophandel - Belastingdienst - UWV - CWI - Arbeidsinspectie