Iedereen is welkom op feest 'Kinki 010 Anniversary'


Alle stijlen vet goed

ROTTERDAM, 20081030 -- Kinki Kappers in Rotterdam organiseert een uniek feest, zaterdag 15 november in Factory 10, op de tiende etage van de Maassilo. Tijdens één avond beleef je alle stromingen die de muziek en mode nu brengt, zoals een flink optreden van DuvelDuvel en andere puur Rotterdamse acts met ieder hun eigen stijl, terwijl Kinki met daverend haar laat zien hoe het was en wat er gaat komen.

Aanleiding voor Kinki om de vlag uit te hangen is het zoveel jarig bestaan van de Rotterdamse vestigingen van de eigentijdse kappers. "Maar in principe is elke reden goed", zo zegt Lion Bergmann van Kinki Kappers in Rotterdam. Invulling van dit unieke feest `Kinki 010 Anniversary, kuts & biets' wordt gedaan door louter gelauwerde Rotterdamse acts, die elk een aparte stroming vertegenwoordigen. Als klapperrr van de avond geven de apen van DuvelDuvel (rappe rijmende raps) een goed groot optreden en zullen de kappers van Kinki een show geven, waarbij opvallende haarmode uit de bestaansgeschiedenis (en de toekomst!) van Kinki in Rotterdam zal schitteren op de catwalk.

De predikers van DuvelDuvel geven zelden een optreden van lange duur, maar zullen tijdens `Kinki 010 Anniversary' weer `ns wreed hun lauwe hiphop tjoens ten gehore brengen. Dope. Knallen. Dj's die de bezoekers verder trakteren op beukende beats en ragfijne ritmes zijn bijvoorbeeld Djuice Lesweet (soulful house), Kadir Pelit (electro), Nour Casablanca (alles wat danst) en Jony Trash (van rock 'n' roll tot punk). Daarnaast treden The Ragtime Wranglers (Amerikaanse rootsmuziek uit Rotterdam) live op.

15 Jaar Kinki
"Er wordt ouderwets hard gefeest met DuvelDuvel en de rest van de Rotterdamse line-up. Iedereen is welkom, Kinki-klant of niet, iedere stijl komt aan bod. Geen betere manier om onze verjaardagen te vieren!" Kinki Kappers zit al 15 jaar in Rotterdam, op de Nieuwe Binnenweg. De vestiging in de Chill Out van De Bijenkorf bestaat 10 jaar, terwijl de jongste telg op de Zwart Janstraat een jaar oud is.
"We willen Rotterdam laten zien (en bedanken) dat Kinki het straatbeeld in de stad de afgelopen 15 jaar flink heeft verrijkt met de knapste koppen, maar wel op onze manier: met een vet feessie!!"

`Kinki 010 Anniversary' beloofd een avond te worden die niemand mag missen, zaterdag 15 november vanaf 23.00 uur in de Maassilo, Maashaven ZZ 1-2. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 (aan de deur 17,50) en zijn verkrijgbaar bij de Rotterdamse vestigingen van Kinki Kappers en bij Lijfstijl op de Westewagenstraat 56.





Ingezonden persbericht