Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OLDTIMERS EN 1.001 ONDERDELEN IN AUTOTRON ROSMALEN

Zaterdag 15 en zondag 16 november 2008: grote Najaar Oldtimerbeurs Rosmalen

Rosmalen,- In het weekend van 15 en 16 november 2008 kunnen liefhebbers van oldtimers en klassiekers terecht in Autotron Rosmalen. Op beide dagen kan men van 10.00 tot 17.00 uur genieten van de mooiste automobielen en 1.001 onderdelen. Door de veelzijdigheid van het event is de Oldtimerbeurs een must voor de autoliefhebber, maar is het ook voor niet-kenners een leuke en boeiende dag uit.

Door de traditioneel drukke opkomst, zullen niet alleen in Expodome en de Spykerhal oldtimers en klassiekers staan opgesteld, maar zullen de automobielen ook op het evenemententerrein van Autotron Rosmalen te bewonderen zijn. Uiteraard zijn er ook tal van onderdelenstands en stands met alle denkbare documentatie en poets-en polijstmiddelen. De beursruimte van Autotron Rosmalen is ook in 2008 volledig volgeboekt door handelaren in oldtimers, bandenbedrijven, verkopers van onderdelen en accessoires, stoffeerders, restaurateurs en motorspecialisten. Door dat er zoveel te zien en te bekijken is op de Internationale Oldtimerbeurs op 15 en 16 november is de beurs voor iedereen geschikt. Zowel jong als oud kunnen hun hart ophalen bij de prachtige auto's uit vervlogen tijden. Voor degene die graag sleutelt aan zijn of haar old- of youngtimer is er naast de mogelijkheid tot het kopen van onderdelen ook de kans om tips en ervaringen uit te wisselen met andere liefhebbers. Voor degene die liever niet een grote oldtimer voor de deur of in de garage hebben of moeite hebben met kiezen zijn bijna alle modellen ook verkrijgbaar in miniatuurversie.

Autotips en -verhalen
Beursmanager Theo van Delft: "De echte oldtimerliefhebber kan niet om deze beurs heen, alle onderdelen en informatie die je nodig hebt zijn in Autotron Rosmalen op één plek te vinden. Bovendien is het voor de meeste bezoekers ieder jaar weer een gezellig weerzien met andere oldtimerliefhebbers, tips en verhalen worden druk gedeeld!".

Najaar Oldtimerbeurs
De Najaar Oldtimerbeurs is op zaterdag 15 en zondag 16 november 2008 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt E 10,- (kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang). Autotron Rosmalen is gelegen aan de A59 's -Hertogenbosch - Nijmegen, afrit 50. Met openbaar vervoer: Bus 90 vanaf station 's -Hertogenbosch, meer informatie op OV/Reisinfo 0900-9292 Meer informatie is beschikbaar via de Autotron Rosmalen-infolijn: 073-5233301 of kijk op www.oldtimerbeurs.net


---- --