Ingezonden persbericht


GROTE PREMIÈRE OP SPELLENSPEKTAKEL IN DE IJSSELHALLEN IN ZWOLLE

EERSTE NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP ROLIT

Hattem, oktober 2008 ­ Er is, zo vlak voor de feestdagen, genoeg reden om naar het Spellenspektakel te komen, dat op 15 en 16 november wordt gehouden n de IJsselhallen in Zwolle. Behalve dat er veel spellen tegen aantrekkelijke beursprijzen worden verkocht, zal Goliath Games op zondag 16 november de eerste Nederlands Kampioenschap Rolit organiseren. En de winnaars gaan naar huis met een geweldig spellenpakket! Schrijf je nu in, want de eerste tien inschrijvingen krijgen gratis toegang tot de beurs én... vol is vol!

Extra spannend
Een van de populairste spelletjes van Goliath Games is Rolit. Niet verwonderlijk, want hoewel de spelregels eenvoudig zijn, verveelt Rolit nooit. Er komt namelijk behoorlijk wat inzicht en techniek bij kijken om dit leuke spel te winnen. Dat zal de eerste Nederlandse Kampioenschap Rolit, die op 16 november wordt georganiseerd, dan ook extra spannend maken. Er zullen twee ronden worden gespeeld en de vier hoogste scores van de twee ronden bij elkaar opgeteld, gaan door naar de finale. Mochten er meer dan vier personen de hoogste scores hebben, dan volgt een halve finale, waaruit de nummers 1, 2, 3 en 4 zullen komen. En als er een gelijke score tussen deze vier ontstaat, volgt nog een extra spel tussen deze mensen.

Mooie prijzen
Het Kampioenschap wordt officieel en serieus aangepakt. De eerste Rolit Hyves is al aangemaakt door een jonge fan uit Venray. Plaatsing aan de tafels geschiedt door middel van loting en voor de tweede ronde zullen de nummers 1 en 4 van ronde 1 naar de andere tafel doorschuiven. De toernooileiding houdt toezicht en heeft de definitieve stem. Omdat Rolit zo populair is, zullen er naar verwachting veel deelnemers op dit Kampioenschap afkomen. Het is daarom verstandig om je al voor aanvang van het Spellenspektakel op te geven, om zeker te zijn van een plaats. Dit kan via e-mail: viscaalk@goliathgames.nl. Het is wel belangrijk om je mobiele nummer te vermelden in je mail. De eerste tien deelnemers krijgen gratis toegang tot de beurs! Inschrijven kan ook bij de stand van Goliath. Maar: het maximaal aantal deelnemers is 60 en vol = vol! Meedoen kan vanaf 6 jaar. De prijzen zijn niet kinderachtig: de 1e prijs bestaat, behalve uit een officieel certificaat NL Kampioen Rolit 2008, uit een spellenpakket t.w.v. ¤ 200,- de tweede prijs is een spellenpakket t.w.v. ¤ 120,- en de derde prijs is een spellenpakket ter waarde van ¤ 60,-.

Meet & Greet Fifi
Tijdens het Spellenspektakel zal Goliath Games natuurlijk ook aanwezig zijn met een mooie stand, waar de vele leuke spellen van deze speelgoeddistributeur worden gepresenteerd. En verkocht, tegen aantrekkelijke beursprijzen! Wel zo prettig, met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht. Bovendien geeft Fifi, het liefste vergeet mij nietje bloemenmeisje uit de gelijknamige serie van Nickelodeon, een echte Meet & Greet voor de kleintjes. Volop reden dus om een bezoek te brengen aan de vrolijkste beurs van Nederland!

Goliath ­ één van de grootste speelgoeddistributeurs en -producenten van Nederland ­ is gevestigd in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Portugal en Spanje. In 1980 introduceerde het bedrijf Rummikub op de Nederlandse markt. Goliath heeft sindsdien een flinke groei doorgemaakt; met speelgoed vanaf 2 jaar, tactische en strategische spellen vanaf 6 jaar en verschillende fun-erotische spellen vanaf 18 jaar. Bekende namen zijn: Rummikub, Triominos, Rolit, Fifi, ZOUB, Stap Op, Holle Bolle Big en Exago. Zie ook www.goliathgames.com