Wintersport Community SnowRepublic maakt vliegende start


Nieuwe wintersport website verwelkomt in eerste weken al honderden leden

MAASLAND, 20081115 -- Medio oktober lanceerde SnowRepublic.com haar website in Nederland en België. Dit nieuwe platform voor de wintersporter met passie presenteert zich als sportief, fris en eigenwijs met veel ruimte voor de inbreng van de leden. Zo kunnen de leden zelf foto's, video's, blogs en reacties plaatsen over hun favoriete skigebieden, sneeuwhoogtes en wintersportervaringen delen met andere wintersportliefhebbers. Daarnaast treffen de leden er een dagelijks sneeuwbericht (Alpenweerpraat) en nieuwsberichten aan. Op de wintersportkalender kun je zien wie wanneer naar welk gebied gaat. Zonder echte promotiecampagne en nog voor de start van het echte wintersportseizoen hebben zich al honderden leden aangemeld.

Levendige doelgroep
SnowRepublic is een virtueel wintersportdorp waar echte skiërs en snowboarders zich helemaal thuis voelen. De doelgroep is modern, actief en sportief en bovengemiddeld geïnteresseerd in wintersportweer, nieuws uit de wintersportgebieden en innovaties op het gebied van ski's, snowboards en kleding,. Daarnaast wordt op SnowRepublic.com aandacht besteed aan après-ski in alle mogelijke vormen.

Drie speerpunten
SnowRepublic richt zich op drie speerpunten: het Blog waar alle nieuwtjes over wintersport te lezen zijn, de Alpenweerpraat waarin dagelijks zeer uitgekiende weerberichten geschreven worden en de Community. Dat laatste komt tot uiting in het creëren van vriendengroepen, een evenementen kalender, het zelf maken van blogs, geven reacties en natuurlijk het plaatsen van foto's, filmpjes en wintersportervaringen.

Sneeuwzekerheid
Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan een uniek "Sneeuwzekerheids-predikaat". Welk gebied biedt de meeste sneeuwzekerheid? Deze statistieken zijn gebaseerd op tientallen jaren, uniek verzamelde historie.

Partners
Een aantal sterke (wintersport) partijen hebben zich als partner verbonden aan SnowRepublic. Gezamenlijk wordt gewerkt aan het snel op de kaart zetten van de nieuwe web community. De leden van SnowRepublic maken dan ook continu kans op mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door haar partners.

Aanmelden?
Je kunt je gratis aanmelden op www.snowrepublic.com en op zoek gaan naar gelijkgestemden. Onder de nieuwe aanmelders wordt een prachtig TW Steel horloge verloot





ingezonden persbericht