Misdaad Thriller BMK


Het verhaal over de grondstof voor speed

LELYSTAD, 20081115 -- De misdaad-thriller BMK geeft een sublieme inkijk in de werkwijze, de corruptie en de interne strubbelingen van de internationale opsporingsdiensten, de politiek en bovenal de misdaad door drugs. Met deze uitgave van de schrijver HJ Smienk onderneemt SuperLoeLoe Uitgevers de eerste stappen in de boekenwereld.
Bestellen:

BMK
BMK
Smienk, H.J.

De grondstof voor speed, BMK genaamd, is de basis van begeerte voor de betrokkenen in de ingenieuze misdaadthriller BMK. De hoofdfiguur in het boek is Joe Chevalier. Joe raakt verwikkeld in een drugszaak die misschien een maatje te groot is voor de man die leeft aan de zelfkant van de maatschappij.
Snel, complex en vloeiend wordt u meegezogen in een vreemde wereld.
De wereld van Joe Chevalier.

BMK, omgezet in speed, is voor veel geld te verhandelen. De vraag is alleen: wie heeft de buit van 15000 liter in zijn bezit?
De diensten die zich met deze zaak bezighouden zijn o.a.: De Amerikaanse DEA, de Duitse nationale politiedienst BKA, de nieuw opgerichte Nederlandse politie-eenheid Synthetische Drugs, de politiek en niet te vergeten een handjevol criminelen waartussen Joe Chevalier zich staande tracht te houden.

SuperLoeLoe Uitgevers is een jong bedrijf. Met de schrijver HJ Smienk onderneemt het bedrijf de eerste stappen in de boekenwereld.
HJ Smienk heeft een scherpe blik voor de kromme misstanden in de maatschappij en de voorkeur om over de zelfkant van het leven te schrijven.
SuperLoeLoe Uitgevers ziet het debuut van HJ Smienk op de literaire markt, net als de schrijver zelf, met veel enthousiasme tegemoet.
Om het bedrijf een nog steviger fundament te geven qua filosofie en richting, heeft de uitgeverij naast HJ Smienk ook Thea Pruim gecontracteerd.
Thea Pruim heeft een drietal boeken onder pseudoniem geschreven. In de landelijke pers zijn deze boeken uitvoerig besproken. Er is zelfs sprake geweest om één van haar verhalen te verfilmen. Thea Pruim is samen met HJ Smienk de bakermat van het jonge bedrijf.

SuperLoeLoe Uitgevers is te bereiken op e-mail: postbus@superloeloe.com of telefonisch onder nummer: +31 (0)320 - 707 378 Mobiel 06 - 13 99 1046 Ook buiten kantooruren sta ik u graag te woord.

Vriendelijk groeten,
Hugo
SuperLoeLoe Uitgevers
Spannende en levensechte verhalen

Kijk ook op onze website's www.superloeloe.com of op www.hjsmienk.nl

Misdaad-thriller BMK ISBN 978-90-79839-01-8





ingezonden persbericht