Pleo meest trendy Sinterklaascadeau


Nu zelfs couture voor Pleo

JOURE, 20081115 -- Het meest trendy Sinterklaas- en kerstcadeau van 2008 is volgens de trendwatchers van stylinghuis Ridge & Brooke de pleo. Deze robot babydinosaurus is al ontzettend populair in de Verenigde Staten en is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar.

Pleo is een robot, maar oogt en gedraagt zich zoals een echte dino dat zou doen. Pleo is gemodelleerd naar een veertien dagen oude Camarasaurus , inclusief een nest waarin Pleo zich na een lange dag spelen kan opladen. Verschillende sensoren in zijn lichaam zorgen voor realistische gezichtsuitdrukkingen en reacties. Uiteraard onthoud Pleo alles en leert hij spelenderwijs steeds nieuwe dingen bij.

Ugebo is ver gegaan om de eigenaar het gevoel te geven dat hij of zij een echte baby dino in huis heeft gehaald. Pleo kan huilen, gapen en lachen, maar ook met zijn voeten stampen als hij honger heeft. Zet hem bij een andere Pleo en ze zullen elkaar herkennen. Sterker nog, als er een verkouden is dan steekt de ene Pleo de andere aan.

Als eerste in Nederland maken de modeontwerpers van Ridge & Brooke maatkleding voor de pleo. Bent u geinteresseerd in een maatpakje neem dan contact op met onze pleologe Hilda van der Tuin. Omschrijf in het emailbericht het karakter van uw pleo en zijn kledingwensen en onze ontwerpers gaan voor u aan de slag.

http://www.ridgeenbrooke.nl





Ingezonden persbericht