Ingezonden persbericht

Amsterdam, maandag 01 september 2008

CONVERTIBLE NEEMT IN STIJL AFSCHEID VAN PTA

Na zes mooie jaren gaat Convertible op zoek naar een nieuw onderkomen. Zaterdag 15 november is het meest exclusieve feest van ID&T voor de aller-, aller-, allerlaatste keer te beleven in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA). Dat we afscheid gaan nemen met een knal, kunnen we nu alvast beloven.

Convertible geldt al jaren als het kleinste en meest exclusieve feest van ID&T. House op stand, waarbij de bezoeker een totaalbeleving wordt voorgeschoteld die hem of haar nog lang zal bij blijven. Traditiegetrouw zal er ook dit jaar weer worden gekozen voor een thema dat bij de originele en elegante uitstraling van Convertible past. Zo werd enkele jaren geleden de PTA al eens omgetoverd tot een heuse Afrikaanse jungle en op de meest recente editie werden de bezoekers ondergedompeld in een sfeer van champagne, oesters en diamanten tijdens Convertible The Red Carpet.

Ook muzikaal gezien kunnen we dit jaar weer het beste verwachten en is er slechts plaats voor de crème de la crème van de nationale en internationale house scène. ID&T zal garant staan voor een afscheid in (Convertible) stijl.

De kaartverkoop start op 13 september bij de bekende voorverkoopadressen, meer informatie over de line-up en het thema volgt.

www.id-t.com/convertible2008

//////EINDE PERSBERICHT//////



Ingezonden persbericht