Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout , 15-11-2008

Zes arrestaties na ruzie in horecazaak

OOSTERHOUT: De politie heeft vrijdagavond omstreeks 23.50 uur op de Markt een groep van zes jongeren aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij een vechtpartij eerder gisteravond in een horecazaak aan de Klappeijstraat. De verdachten zijn in de leeftijd van 21 tot en met 23 jaar en wonen in Bergenthem(4), Brucht(1) en Radewijk (1). Aangifte werd gedaan door een 24-jarige man en een 21-jarige vrouw uit Oosterhout.

Het mannelijke slachtoffer verklaarde dat hij ruzie had gekregen met een van de jongens uit die groep. Dit nadat hij een opmerking had gemaakt over het feit dat hij een paar keer in zijn rug geduwd werd. Hij kreeg daarop van die knaap met gebalde buist een klap in zijn gezicht waardoor hij een dikke onderlip opliep. Een vriendin wilde het slachtoffer vastpakken en meenemen en werd naar eigen zeggen
vervolgens tegen haar mond geslagen. De groep werd uit de zaak gezet. De politie heeft de verdachten op aanwijzing van de slachtoffers op de hoek van de Markt en de Klappeijstraat aangehouden. Op dit moment wordt nog nader onderzocht wat het aandeel van eenieder is geweest. Een 23-jarige man uit Bergentheim heeft mogelijk een belangrijk aandeel gehad in de schermutseling. Hij is in verzekering gesteld.

Dronken amokmaker aangehouden in Oosterhouts uitgaanscentrum

OOSTERHOUT: Omstreeks 03.20 uur werd op de Markt ook nog een 43-jarige Oosterhouter aangehouden . Agenten zagen dat de verdachte dronken was en meisje lastig viel. De dienders vroegen hem om zijn
legitimatiebewijs. Dat had hij niet bij zich. Hierop werd hij
aangehouden waarna hij heel erg agressief werd en zich verzette.

Inmiddels is gebleken dat hij eerder vannacht in een café in de Klappeijstraat ook al problemen had gemaakt. Kennelijk kreeg hij ruzie met een medewerkster over het wisselgeld, waarna hij haar in het gezicht geslagen zou hebben. Een 18-jarige glazenophaler kreeg ook nog een klap van deze man. Dit slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan.

Slachtoffer eenzijdig ongeval Kaatsheuvel overleden

KAATSHEUVEL: Het 70-jarige slachtoffer uit Kaatsheuvel van het eenzijdige ongeval, op de Amerikastraat woensdagavond 5 november jl., is vrijdagavond in een Tilburgs ziekenhuis overleden. Naar aanleiding van verklaringen van getuigen die zich meldden na oproepen in de media en het sporenonderzoek gaat de politie er vooralsnog van uit dat het slachtoffer noodlottig met haar fiets ten val is gekomen.

Agent trapt niet in valse naam

OOSTERHOUT: Een 15-jarige Oosterhouter probeerde gisteravond een politieman om de tuin te leiden door een valse naam op te geven. De knul kreeg een bekeuring omdat hij zonder verlichting over de
Wilhelminalaan fietste. De jongen verklaarde 13 jaar oud te zijn. Op de vraag in welk jaar hij dan geboren was, antwoordde hij 1994, dit was gelet op de geboortemaand en dag die de jongen opgaf onmogelijk. Hij bleek in 1993 geboren te zijn. Hij krijgt nu niet alleen voor de verlichting een bekeuring maar ook voor het opgeven van een valse naam.

Aanhouding na mishandeling vriendin

DONGEN / TILBURG: De politie heeft vanmorgen in zijn woning in Tilburg een 29-jarige man aangehouden die verdacht wordt van het mishandelen van zijn 31-jarige vriendin. Het stel had gisteravond omstreeks 22.45 uur ruzie gekregen. Dit ging kennelijk over het feit dat het
slachtoffer ondanks dat ze gestopt was weer gerookt had. Zij bevonden zich toen in een bedrijfspand op het industrieterrein Tichelrijt. De ruzie werd buiten voortgezet. De aangeefster verklaart dat haar vriend haar vooruitduwde richting de achterzijde van het bedrijf. Ze was daarbij op de grond gevallen, waarna hij haar tegen haar benen had geschopt. Daarna had hij haar vastgepakt en over de weg gesleept. Ook werd ze door hem geslagen. Ze verklaart gevlucht te zijn naar een benzinepomp, waar ze bij een man die net getankt had instapte in een auto. De verdachte is in verzekering gesteld.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 15-11-2008 13:48 | © Regio Midden en West Brabant |