Politie Midden- en West Brabant

persberichten district

Bergen op Zoom , 15-11-2008

Bestuurder bestelauto rijdt dronken over snelweg

BERGEN OP ZOOM: Agenten hebben vannacht omstreeks 01.15 uur op de A-58 een 40-jarige man uit Oud Vossemeer aangehouden ter zake het rijden onder invloed. De bestuurder van de bestelauto blies maar liefst 725 ugl en moest daarom meteen zijn rijbewijs inleveren.

ROOSENDAAL: Een 27-jarige man uit Brussel werd vrijdagavond omstreeks 20.00 uur op de Boulevard betrapt op het rijden onder invloed. De Belgische automobilist blies 355 ugl.

Werknemer bedrijf betrapt op verduistering kleding

ZEVENBERGEN: Een 24-jarige man uit Zevenbergen is vrijdagmorgen in een bedrijf aan de Tradeboulevard betrapt op verduistering in
dienstbetrekking. De man had een doos met daarin onder meer zes nieuwe jassen, zeven paar handschoenen, zes paar sokken en twee paar schoenen van het bedrijf in een doos gestopt en in zijn auto gezet. Dit met de bedoeling om na het werk mee naar huis te nemen. Hij liep tegen de lamp na een onverwachte interne controle. De verdachte gaf de
verduistering toe. Hij krijgt een proces-verbaal

Man aangehouden met vervalste OV-jaarkaart

ROOSENDAAL: De politie heeft vrijdagavond op het Stationsplein een 23-jarige man uit Antwerpen aangehouden omdat hij in het bezit was van een vervalste OV-jaarkaart. Dit bleek tijdens een controle door de conducteur in de trein. Hij had de kaart van zijn broer gebruikt en daarop zijn eigen foto geplakt. Hij kreeg een boete van 150 euro.

Twee drugstoeristen aangehouden in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: Tijdens een controle op de Rooseveltlaan zijn twee mannen uit Mechelen (27 en 31-jaar) betrapt op het bezit van
softdrugs.

De bestuurder had twee gripzakjes tussen zijn benen liggen. Ook de bijrijder bleek hennep bij zich te hebben. Het gaat elk circa 15 gram. Ze hebben boetes van 180 en 200 euro gekregen. De hogere boete was voor de 27-jarige man, dit omdat hij al eerder ter zake drugs was aangehouden.

Vonnisklant moet nog 125 dagen zitten en 1200 euro betalen

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft vrijdagmorgen 50-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden. De man moest nog gehoord worden in een oudere zaak. Hij wordt verdacht van inbraak in een caravan aan het Vredenburg danwel heling. De politie had namelijk in zijn woning apparatuur aangetroffen die van die inbraak afkomstig was. Nadat hij verhoord was, is hij opnieuw aangehouden omdat hij ook nog 125 dagen hechtenis moet uitzitten. Ook moet hij nog 1200 euro betalen aan andere vonnissen.

Roosendaler onder invloed van GHB en speed

OUDENBOSCH: Zaterdagmorgen is omstreeks 09.30 uur aan de Lage Made een 19-jarige Roosendaler aangehouden nadat bij hem GHB was aangetroffen. De politie controleerde de man na een melding dat er al enkele uren een man naast zijn auto zou liggen. Ter plaatse zagen de agenten de man zwalkend over straat. Hij zakte door zijn benen. De ambulance kwam ook ter plaatse. Hij gaf toe dat hij GHB en speed gebruikt had. Hierop werd zijn auto onderzocht. In een flesje frisdrank en in een monsterflesje werden vloeistoffen aangetroffen die vermoedelijk vallen onder de opiumwetgeving.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 15-11-2008 12:45 | © Regio Midden en West Brabant |