Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
'Zij gelooft in mij' in het kader van Smartlappenfestival 2008

André Hazes in het Louis Hartlooper Complex

Utrecht, 10 november 2008 - Van 14 tot en met 16 novembber staat Utrecht zoals ieder jaar weer in het teken van het Smartlappenfestival. Dit jaar participeert ook het Louis Hartlooper Complex in het festival. In samenwerking met SUM (Stichting Utrechtse Muziekfestivals) vertoont zij op zondag 16 november de documentaire André Hazes, zij gelooft in mij.

De volkszanger André Hazes is gedurende een aantal maanden gevolgd door cineast John Appel. Liefde, hoop, geluk, verdriet, concerten, familie en fans spelen een grote rol zijn leven. Appel filmde Hazes tijdens optredens en zakenbesprekingen, maar ook thuis met zijn gezin en tijdens een vakantie in Benidorm. Het resultaat is zowel op sommige momenten lachwekkend als ontroerend.

De documentaire 'André Hazes, zij gelooft in mij' was een enorm succes in de Nederlandse bioscopen, niet op de laatste plaats vanwege de grote populariteit van volkszanger André Hazes in alle lagen van de bevolking. De film won de Joris Ivens Award op het IDFA van 1999 en zette de trend in voor meer avondvullende documentaires op het witte doek, zoals 'Ajax: Daar hoorden zij engelen zingen', 'Normaal - Ik kom altied weer terug', 'Ramses' en 'Johan Cruijff - En un momento dado'.

Zondag 16 november | Zij gelooft in mij
Aanvang: 13:30 uur | Entree: ¤ 7,50 / ¤ 6,50
Reserververen: 030 2320450

Voor meer informatie: www.hartlooper.nl

EINDE PERSBERICHT