Gemeente Harenkarspel


Burgemeester verwelkomt Sint Nicolaas in Warmenhuizen

Zondagmiddag 16 november om 13.30 uur komt Sinterklaas op bezoek in Warmenhuizen. De Goedheiligman zal een rondrit door het dorp houden, die begint op de hoek Trambaan/Veilingweg. Na ongeveer een uur arriveert de Sint bij Dorpsstraat 108, het dorpshuis van Warmenhuizen. Hier wordt Sint Nicolaas hartelijk verwelkomd door burgemeester E. Brommet van Harenkarspel. Daarna volgt in het dorpshuis een feestmiddag voor alle kinderen.

De rondrit begint om 13.30 uur en loopt als volgt: start bij firma Bejo aan de Trambaan, daarna rechtdoor Oudwulpendorp in tot de Waelke, hier linksaf tot het einde, en rechtsaf Hartendorp in, weer rechtsaf de Dorpsstraat, linksaf Rietzangerstraat. Deze helemaal volgen en daarna rechtsaf Leeuwerikstraat, weer rechtsaf de Nachtegaalstraat, meteen linksaf de Merelstraat in, ook weer helemaal uit tot de Baan, hier rechtsaf Tuinfluiterstraat, helemaal uit, linksaf Rietzangerstraat, weer linksaf Dorpstraat, deze helemaal volgen tot iedereen weer bij het Dorpshuis uitkomt.

Gemeente Harenkarspel geeft vergunning voor de rondrit, waarlangs het verkeer enige hinder kan ondervinden. Na de verwelkoming door burgemeester Brommet beginnen om 15.00 uur activiteiten voor kinderen tot en met 8 jaar in het dorpshuis. Om 16.15 uur begint de Sint Nicolaas Dance Party voor jeugd van 9 tot en met 13 jaar. Dit duurt tot 17.30 uur. Gemeente Harenkarspel verleent onder gebruikelijke voorwaarden vergunning voor dit evenement.

Het wapen van de gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600