Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
November 2008

Metz on Sunday Invites.
B2B editions!

Zondag 16 November 2008 gaat er weer iets unieks plaatsvinden in het Prinses Theater in Rotterdam. Metz on Sunday heeft deze avond een B2B edition op het programma staan. Hier gaan verschillende dj's de strijd met elkaar aan, met nummers waar je niet op stil kan blijven staan! De aankleding, de uitstraling en natuurlijk de welkomstcocktail van Het Prinses Theater staan allen in het teken van deze nu al spectaculaire editie.

B2B
Ook deze avond zijn er weer veel bekende dj's aanwezig om voor een spetterende en vooral swingende avond te zorgen! Voor de opening van deze avond gaat het verrassende duo Thijstikkel (de oude resident van Metz) en LeBlom (de nieuwe resident) het tegen elkaar opnemen. Daarnaast gaan nog velen andere bekenden dj's met elkaar de battle aan: Quinten de Rozario B2B Franco Rolini, Jasper Clash B2B Jordi Galano en last but nog least Carlos Silva B2B Andy Callister. Franco Rolini is al 9 jaar de stuwende kracht achter Metz en gaat ook deze editie van Metz er weer vol tegenaan. Ook het koppel Jasper Clash en Jordi Galano zullen deze avond in Het Prinses Theater laten stralen met hun Ibiza Sounds. Naast deze bekende dj's is ook MC Crown aanwezig, om voor het vocale vermaak te zorgen. Verder is er nog iemand aanwezig die bij bovenstaande dj's nog meer beats zal toevoegen: Cherokee on Percussion. Een ras percussionist die op de juiste momenten toeslaat!

Metz Invites
Iedere derde zondag van de maand is het Prinsestheater het decor van Metz Invites. De aanvang van Metz Invites is 18.30 uur en duurt tot 00.30 uur. De entreeprijs is E 10,00 aan de deur en E 8,50 in de voorverkoop. Naast de hoogstaande muziek battles wordt het publiek ook verwend met de heerlijkste gerechtjes.

Overige informatie Metz Invites

Locatie: Prinses Theater, Historisch Delfshaven, Rotterdam Datum: Zondag 16 november 2008
Tijd: 17.30 uur tot 00.30 uur
Line-up: Quinten de Rozario b2b Franco Rolini, Jasper Clash b2b Jordi Galano, Carlos Silva b2b Andy Callister, Thijstikkel b2b Leblom, MC Crown en Cherokee on Percussion. Entree E8,50 voorverkoop (Funkie House) - E10,00 aan de deur Website: http://www.metzonsunday.nl/
http://metzonsunday.hyves.nl

Uitnodiging (