Gezondheidsseminar Schattelijn Geertruidenberg


GEERTRUIDENBERG, 20081015 -- Gezondheid is ons kostbaarste bezit, maar wat weten we er eigenlijk vanaf? De grote vraag is: wat kunnen we er op eenvoudige wijze aan doen om te voorkomen dat we onze gezondheid kunnen behouden en daarmee een goede levenskwaliteit? De afgelopen honderd jaar is ons voedsel totaal veranderd. De vraag is of ons lichaam wel met die veranderingen kan omgaan. Moeten we niet terug in de tijd, weer in balans met de natuur gaan leven?

Wist u dat:

- Mineralen heel vaak in zoutvorm voorkomen?
- Oceanen de meeste mineralen op aarde bevatten?
- Ruw, ongeraffineerd zeezout niet als zout gezien moet worden, maar als een natuurlijk complex van mineralen en spoorelementen in de perfecte verhouding en balans?
- We een structureel tekort hebben aan dergelijke mineralen en spoorelementen omdat deze niet of niet voldoende in de bodem voorkomen als het gevolg van uitputting van deze elementen door moderne landbouwmethoden?
- Mineralengebrek leidt tot verzuring en dat dit de oorzaak is van veel ziektes?
- Ons bloed en lymfevloeistof voor maar liefst 98% identiek zijn aan zeewater?
- Zeezout in verdunde vorm te gebruiken is als een natuurlijk supplement naast uw dagelijkse voeding?
- Verdund zeezout geen hoge bloeddruk veroorzaakt maar de bloeddruk juist reguleert?
- Zeezoutverdunningen niet alleen goed zijn voor mensen maar ook voor planten en dieren?
- Je met goede kwaliteit zeezout zelfs je tanden kunt poetsen?

Al deze zaken en meer zijn het onderwerp van een gezondheidsseminar georganiseerd door het programma `Here's To Your Health' van Henk Mutsaers, elke dinsdag- en zondagavond te beluisteren op de SLOG vanaf 21.00u. Dit seminar vindt plaats in Cultureel Centrum De Schattelijn in Geertruidenberg op zondagmiddag 16 november van 13.30u tot 17.00u en wordt gepresenteerd door Mike Donkers. Aanmelden kan via www.gezondheidradio.tk.





Ingezonden persbericht