Met de Stoomtram naar de Pakjesboot


HOORN, 20081103 -- Bezoek Sinterklaas eens op een wel heel bijzondere manier! Stap in een oude stoomtram en reis mee achter een met echte kolen gestookte stoomlocomotief. Geniet onderweg van warme chocolademelk met koek. Zwarte Pieten begeleiden de reizigers tot aan de steiger bij station Medemblik, waar de grote Pakjesboot van Sinterklaas aanlegt. Iedereen mag aan boord komen om Sinterklaas in zijn werkruimte te bezoeken. Natuurlijk wordt er een stukje mee gevaren en heeft de Sint voor alle kinderen een cadeautje! Na het bezoek rijdt de stoomtram terug naar Hoorn.

Data en tijden: vanaf 16 november tot en met 3 december iedere zaterdag en zondag. Vertrektijden 10.15 uur en om 12.00 uur vanaf stoomtramstation Hoorn. Op de woensdagmiddagen 26 november en 3 december om 13.30 uur. Duur van het programma is circa vier uur.
Prijzen: Volwassenen: ¤ 20,50; kinderen 4 tot en met 12 jaar: ¤ 18,30 en peuters tot en met 3 jaar: ¤ 6,30. Houders van een Museumkaart: ¤ 6,30. Groepen vanaf twaalf personen reizen met korting.
De stoomtram vertrekt uit Hoorn naast het NS-station. Hier is op het Transferium (Van Dedemstraat 8, aangegeven vanaf snelweg A7) volop parkeergelegenheid.
Reserveren voor dit programma is noodzakelijk. Voor reserveringen: Tel.: 0229-214862, E-mail: info@museumstoomtram.nl. Meer informatie: www.museumstoomtram.nl.





Ingezonden persbericht