Ingezonden persbericht


UITNODIGING

Het Vlaardings Songfestival bestaat in 2009, 20 jaar. Dit gaan we vieren! Om te beginnen hebben we besloten op Zondagmiddag 16 november a.s. een Kick-Off te organiseren in het Valkenhof Theater, Frank van Borsselenstraat 93 te Vlaardingen. Aanvang 14.00 uur tot 17.00 uur . Toegang gratis.

WAT GAAN WIJ PRECIES DOEN?

Om 14.00 uur wordt het startschot van editie 2009 verricht door Wethouder van Cultuur dhr. Jan Robberegt, daarna treden er diverse winnaars/winnaressen op van voorgaande edities. Tijdens deze Kick-Off is het mogelijk al in te schrijven voor het komende festival, waarvan de finale wordt gehouden op 9 mei 2009 in de Stadsgehoorzaal van Vlaardingen. De finale belooft een uniek evenement te worden omdat de kandidaten door een live orkest begeleid zullen worden.

Tijdens de Kick-Off creëren we ook een 'open podium gedeelte' zodat kandidaten die zich inschrijven ook direct wat mogen laten horen.

Voor de organisatie van deze jubileumeditie hebben Rik Reijnart en Rita Young de handen ineengeslagen dus dat moet wel een succes worden!

Meer informatie op: www.vlaardingssongfestival.nl