Politie Brabant-Noord

Ingevorderde rijbewijzen

verzamel, 16-11-2008

Oss - Op de Macharenseweg in Oss is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 22-jarige man uit Oss aangehouden voor rijden onder invloed. Hij had bijna vier keer teveel gedronken, zijn rijbewijs is ingevorderd.

Rosmalen - Op de Mariastraat in Rosmalen is zaterdag net voor middernacht een 34-jarige man uit Rosmalen aangehouden voor rijden onder invloed en zonder geldig rijbewijs. De man reed bijna tegen een geparkeerd staande auto aan, terwijl zijn rijbewijs al eerder was ingevorderd. De man had meer dan drie keer teveel gedronken. Hij is meegenomen naar het bureau en zijn auto is inbeslaggenomen.

Heesch - Op de Bosschebaan is een 44-jarige vrachtwagenchauffeur uit België aangehouden. Een getuige zag de man rijden en vermoedde alcoholmisbruik. De man bleek inderdaad teveel gedronken te hebben en kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Rosmalen - Zaterdag in de vooravond is een 45-jarige Poolse man uit Rosmalen aangehouden, omdat hij met 30 km/uur al slingerend over de A2 reed. Hij had vier keer zoveel gedronken als toegestaan en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Uden - Op de Kastanjeweg is zondagochtend rond 9.00 uur een 35-jarige man uit Uden aangehouden voor rijden onder invloed. De man had meer dan drie keer teveel gedronken en zijn rijbewijs is ingevorderd.