Politie IJsselland

Mishandelingen in Zwolle

Zwolle, 16-11-2008

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 november kreeg de politie en melding van onenigheid aan de Voorstraat. Drie mannen hadden onenigheid gekregen. Een 19-jarige Zwollenaar was daarbij geslagen door een 37-jarige en een 36-jarige Zwollenaar. De 37- en 36-jarige man werden aangehouden.

in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 november kreeg de politie een melding van een conflict aan de Stadhouderlaan. Een 22-jarige Zwollenaar had een bewoner op het afsteken van vuurwerk aangesproken en werd vervolgens door een andere persoon uit de woning, een 20-jarige Zwollenaar, met bleekmiddel in zijn gezicht gespoten. Een 48-jarige Zwollenaar kreeg bleekmiddel op zijn kleren. De 20-jarige Zwollenaar werd aangehouden.

In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 november kreeg de politie een melding van mishandeling bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat. Een 32-jarige man uit Zwolle gedroeg zich vervelend ten opzichte van een 24-jarige en een 30-jarige vrouw uit Zwolle. De man had beide vrouwen hierbij op een gegeven moment geslagen. De man werd aangehouden.