Politie Zeeland


---


W-2216-2008 Aanrijding in Middelburg
Zaterdag omstreeks 12.15 uur vond een aanrijding plaats op de kruising Brakstraat / Breestraat in Middelburg.
Een 34-jarige Middelburgse automobilist reed over de Brakstraat, komende uit de richting van de Dam. Een 16-jarige Middelburgse bromfietser reed over de Breestraat in de richting van de Nederstraat. Op de kruising wilde de automobilist linksaf de Breestraat inrijden, waarbij hij in aanrijding kwam met de bromfietser die rechtdoor wilde. De 16-jarige Middelburger liep bij de aanrijding (onbekend) letsel op. Hij is naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Beide voertuigen raakten beschadigd.

W-2217-2008 Woninginbraak, Middelburg
Tussen zaterdag 18.00 en zondag 01.30 uur werd ingebroken in een woning in de President Kennedylaan in Middelburg.
Er werd een ruit geforceerd en de woning werd doorzocht. Er werden enkele horloges en een onbekend aantal sieraden gestolen.

W-2218-2008 Rijden onder invloed, Vlissingen
Een 42-jarige Vlissingse automobilist werd zondag om 03.30 uur in de Spuistraat in zijn woonplaats betrapt op rijden onder invloed.
De man had bijna 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

Op de Sloeweg in Vlissingen werd zondag om 02.30 uur een 38-jarige automobilist uit de gemeente Veere betrapt op rijden onder invloed.
Ook deze man had bijna 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest eveneens zijn rijbewijs inleveren.

Z-2219-2008 Graffiti, Terneuzen
In de nacht van zaterdag op zondag werd een muur van een woning in de Dijkstraat in Terneuzen met graffiti bespoten.
Er is geen schadebedrag bekend.

O-2220-2008 Ongeval in Dreischor
Op de A oudsweg in Dreischor kwamen zondag omstreeks 11.45 uur twee weggebruikers ten val.
Het betreffen een 53-jarige motorrijder uit Alken (B) die aan kwam rijden uit de richting van de Weg door het Dijkwater. Door de modder op de weg kwam de man ter hoogte van de Blindeweg ten val, evenals een hem tegemoetkomende 54-jarige fietser uit de gemeente Veere. Deze fietser viel vlak voor de motor, hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

O-2221-2008 Zeven jeugdigen bekeurd, Zierikzee
Zaterdag rond 17.00 uur werden op het plein van een school in de Kabbelaarsbank in Zierikzee zeven jeugdige personen, variërend in de leeftijd tussen 16 en 20 jaar, bekeurd.
Het groepje was aan het voetballen op het schoolplein en op het moment dat de politie arriveerde, liep één van hen op het dak van het fietsenhok. Op het plein lagen bierblikjes en chipszakken. De jongelui kregen allemaal een bekeuring omdat ze zich op verboden terrein bevonden.





Politie Zeeland