Gemeente Leeuwarderadeel


GO-4 Sport organiseert cursus Sportsponsoring

30-10-2008 13:42

GO-4 Sport hecht veel waarde aan goed opgeleid (vrijwillig) kader. Daarom organiseert GO-4 Sport regelmatig themabijeenkomsten en cursussen voor vrijwilligers van sportverenigingen in de gemeenten het Bildt, Ferwerderadiel, Leeuwarderadeel en Menaldumadeel. In het najaar van 2008 wordt een cursus Sportsponsoring georganiseerd.

Deze cursus vindt plaats op maandag 17 november 2008, van 19.30 tot 22.00 uur bij de Bildtse Tennis Club in St. Annaparochie. Het doel van deze cursus is om bestuurs- of commissieleden handvaten aan te reiken om sponsoren te werven en te behouden. Deelname is gratis.

Verder worden elders in Friesland binnenkort o.a. themabijeenkomsten georganiseerd met als thema `De sportvereniging als werkgever' (Drachten), `Automatische Externe Defibrillator' (Donkerbroek) en `Kantine-exploitatie' (Leeuwarden). Ook deelname aan deze bijeenkomsten is gratis.

Meer informatie over de cursus Sportsponsoring en bovenstaande themabijeenkomsten vindt u op de website www.sportwebnoord.nl (Agenda scholing, Friesland). U kunt zich op deze website ook online aanmelden voor een bijeenkomst. Voor meer informatie of aanmelding kunt u natuurlijk ook contact opnemen met GO-4 Sport. Ons telefoonnummer is 058 257 66 47 en ons e-mailadres is go4sport@leeuwarderadeel.nl.
---