Gemeente Binnenmaas

Expositie De Proeverij 2008

Van 17 november tot en met 12 december wordt in het gemeentehuis in Maasdam voor het zevende achtereenvolgende jaar de groepstentoonstelling De Proeverij gehouden. De expositie wordt voor genodigden op vrijdag 12 december afgesloten door de eveneens zevende editie van het culinaire en culturele feest De Proeverij.

De deelnemende kunstenaars laten wederom een proeve van hun kunnen zien op de expositie. Eerder dit jaar was hun werk al te bewonderen op de Open Atelier Dagen. De kunstcommissie van Binnenmaas heeft een drietal kunstenaars genomineerd: Marieke Verkerke, Ingrid van de Kamp en Nicole Verhoeff. Tijdens de tentoonstelling kunt u de werken van deze en vele andere Hoeksche Waardsche kunstenaars bewonderen.

De gemeente zal van een van de genomineerde kunstenaars een werk aankopen. Tijdens het feest van De Proeverij krijgen genodigden de gelegenheid hun stem uit te brengen op een van de drie genomineerden. Na afloop van deze avond wordt het winnende kunstwerk bekend gemaakt.

De expositie is te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur en op dinsdag van 8.00 uur 20.00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij San Vermaas, medewerker kunstzaken, via tel. 06 464 958 66 of via e-mail san.vermaas@binnenmaas.nl.