BedrijfsautoRAI

DAF FAT CF 85.410: nieuwe geweldenaar onder de betonpompwagens

(11/17/2008)
De heer Maerten Braam, Verkoop Bedrijfswagens bij EBAG Trucks Nijmegen B.V. overhandigde onlangs de sleutels van de nieuwe DAF FAT CF85.420, aan de heer Carel Verbrugge, technisch directeur bij V.F.T. Malden B.V. De nieuwe betonpompwagen is uitgevoerd met een vierde gestuurde meeloopas van GINAF.
De vierde as is ondermeer noodzakelijk voor het toelaatbare gewicht in Duitsland. Het is het tweede geleverde voertuig uit een serie van vier eenheden. HJ & E technieken in Andelst heeft de pompopbouw verzorgd.Tevens is er een 26 ton/meter Fassi-kraan op het voertuig geplaatst. De boorinstallaties met een totaal maximale lengte van 30 meter en met een gewicht van 38 tot 100 ton worden met diepladers en bakwagens vervoerd.

V.F.T. Malden B.V. werkt met zeven ploegen en evenzoveel boorinstallaties door heel Duitsland. Maar ook in Noorwegen, Frankrijk en Hongarije is V.F.T. Malden B.V. werkzaam bij diverse projecten. Het inhuren door derden van boorploegen en materieel is een belangrijk onderdeel van V.F.T. Malden B.V.

V.F.T. Malden B.V. is een onderneming met een team van specialisten Met 50 gemotiveerde werknemers is V.F.T. Malden B.V. een belangrijke en flexibele onderneming voor een groot aantal opdrachtgevers welke zekerheid en kwaliteit vanzelfsprekend vinden. Een verscheidenheid aan opdrachtgevers zoals ziekenhuizen, warenhuizen, hotels, kantoorcomplexen, scholen, parkeergarages en productiebedrijven zijn enkele voorbeelden waarvoor V.F.T. Malden B.V. in Europa voor werkt. De innovatie, de service en de âknow howâ van V.F.T. Malden B.V. staat garant voor het leveren van een perfect product.

Al het materieel wordt in eigen werkplaats constant op een hoog peil gehouden, waardoor eventuele problemen op de bouwplaats tot een minimum beperkt worden. Het hoofdkantoor staat in het Duitse Schüttorf van waar uit de internationale opdrachten worden gecoördineerd.

V.F.T. Malden B.V. en de Dealer EBAG Trucks Nijmegen B.V. werken perfect samen
âDe samenwerking is werkelijk uitstekend, als een waakhond zorgt zij voor een perfect onderhoud van onze vervoersvloot. Zonodig dag en nacht. Zij denken mee en komen met een interessante prijs/kwaliteitsverhoudingâ, zegt de heer Carel Verbrugge. âAl het onderhoud is dan ook bij de dealer ondergebrachtâ.

The European Road Transport Show 2007