Subaru


SUBARU BENELUX

Forester-team van Verkeersschool Ruud Rutten leidt tussenklassement

Feel & drive tussenklassement

Hoofddorp, 17 november 2008


1. Team Twan Doesborg


2. Team Frank van Berlo


3. Team Wiel Rutjens


4. Team Ine Schreurs

De eerste vier teams hebben deel 1 van de Feel&Drive competitie er op zitten. Zij komen zaterdag 29 november terug bij ons bedrijf voor de finale.

Een aantal medewerkers van Verkeersschool Ruud Rutten zijn afgelopen zaterdag 8 november de strijd met elkaar aangegaan (zie artikel in laatste editie van het Autojournaal).

Vooral de uitzonderlijke prestatie op het gebied van zuinig rijden heeft Ruud Rutten's Forester Team op de voorlopig eerste plaats doen belanden. Dit team had slechts 3,72 liter diesel nodig om het uitgezette parcours af te leggen, hetgeen overeenkomt met 1 op 20.97 (het gemiddelde verbruikscijfer van Subaru voor de Forester Diesel is
1 : 15,87).

De tweede plaats in het tussenklassement wordt op dit moment ingenomen door het Outback team van Ruud Rutten. Deze positie is vooral te danken aan de hoge score bij het darten (300 punten uit 20 worpen). Uitdagingen genoeg dus voor de volgende Feel&Drive teams, waarvan er deze week zeker zes aan de start verschijnen. Medio week 47 volgt een nieuwe tussenstand.