Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Getuigen gezocht van gewapende overval supermarkt Naarden

Naarden, 12-11-2008 o Politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar mensen die woensdagochtend 12 november getuigen zijn geweest van een overal op een supermarkt aan de Evert de Bruijnstraat in Naarden.

Op woensdagochtend 12 november rond 8.20 uur kwamen vier mannen met bedekte gezichten een supermarkt binnen aan de Evert de Bruijnstraat in Naarden binnen en riepen dat het ging om een overval. De vier waren gewapend. Een medewerkster van de winkel werd vastgepakt en gedwongen om naar het kantoor te gaan. Een klant raakte op dat moment in gevecht met de drie andere overvallers en werd hierbij een aantal keren geslagen. De medewerkster wist los te komen toen de overvaller naar de andere drie toe liep. Daarna werd een schot gelost. De klant werd losgelaten en de daders renden de winkel uit. Op twee scooters vluchtten de mannen zonder buit weg.

De klant is na de overval naar huis gegaan. Daar is hij door ambulancepersoneel gecontroleerd. Hij raakte gewond aan zijn hoofd

Signalementen;vier mannen van rond de 18 jaar oud. Allen hadden hun gezicht bedekt en waren donker gekleed. In het J. P. Thijssepark werden de vermoedelijk scooters teruggevonden. Het spoor houdt hier op.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van de overal of personen die er meer over kunnen vertellen. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan via 0800 7000.