World Ticket Center wederom genomineerd

17/11/2008 14:05

World Ticket Center B.V.

World Ticket Center uit Amsterdam is in 2008 wederom genomineerd voor de Gazelle groei award van het Financieel Dagblad. Deze nominatie geeft aan dat WTC zich niet alleen onttrekt aan de neerwaartse spiraal in de reisbranche maar zich zelfs schaart tussen de best presterende ondernemingen van Nederland.

World Ticket Center is in 2006, 2007 en 2008 genomineerd als snelst groeiende onderneming door het Financieel Dagblad. Tevens was de directie in 2008 genomineerd voor de prestigieuze Entrepreneur of the Year verkiezing, door Ernst & Young.

World Ticket Center is breed georiënteerd, de grote groei komt met name van de online vliegticketverkoop en verre reizen. Door haar onafhankelijkheid, scherpe visie en geprezen automatisering behoort WTC tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ondanks deze groei blijft WTC haar eigen koers varen. '' Groei is mooi, maar wij kijken verder. Een stevig rendement, onderscheidend tov de markt en een goede lange termijn visie zijn voor ons van groter belang'' aldus het directieduo De knijff en Degen.

World Ticket Center is een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Met gemiddeld 25.000 bezoekers per dag is www.worldticketcenter.nl een van de grootste reiswebsites van Nederland. World Ticket Center is sinds 1983 een van de markleiders op vliegreizen en is aangesloten bij SGR, IATA, PATA, ASTA.





http://www.worldticketcenter.nl/vliegtickets