RE/MAX for Kids doneert aan de Opkikker

17/11/2008 14:55

RE/MAX Nederland

Namens de makelaars van RE/MAX heeft de stichting RE/MAX for Kids een donatie gedaan aan Stichting De Opkikker. Ruud Sliphorst, directeur van stichting de Opkikker, ontving uit handen van RE/MAX for Kids voorzitter Grace de Wit een cheque van 5000 euro tijdens de Opkikker Backstage dag voor donateurs op 15 november jl. in Driebergen.

D

e Wit: "Ik spreek namens alle makelaars als ik zeg dat het ons een groot genoegen is om deze cheque aan De Opkikker uit te reiken, omdat wij graag ons steentje bijdragen aan de verwendagen die de Opkikker organiseert voor kinderen die langdurig ziek zijn en hun families, zodat zij hun ziekte en alle zorgen er omheen even kunnen vergeten".

Sliphorst bedankt de stichting en de makelaars voor deze bijdrage: "Een mooi bedrag waarmee wij weer een aantal gezinnen een Opkikkerdag kunnen aanbieden, mede mogelijk gemaakt door de makelaars van RE/MAX, geweldig!!" aldus Sliphorst.

De onafhankelijke stichting RE/MAX for Kids is opgericht naar aanleiding van het tienjarig bestaan van de makelaarsorganisatie RE/MAX in Nederland. De stichting doneert de geworven fondsen aan erkende goede kinderdoelen in Nederland, waarmee zij maatschappelijk betrokken willen zijn bij de samenleving en in het bijzonder aan het welzijn van zieke kinderen.

www.remaxforkids.nl





http://www.remaxforkids.nl