Politie Brabant-Noord

Bosschenaar vermist

's-Hertogenbosch, 17-11-2008

Sinds zaterdagmorgen 15 november 2008 wordt de 25-jarige Michael van Dooren uit 's-Hertogenbosch vermist. Michael is in de nacht van vrijdag op zaterdag voor het laatst gezien in zijn ouderlijke woning aan de Tweede Morgen. Vermoedelijk heeft hij die nacht de woning in depressieve toestand verlaten.

Tot op heden heeft zijn familie taal nog teken van hem vernomen. Het is niet uitgesloten dat Michael van Dooren zichzelf iets aandoet.

Onderzoek door de politie heeft tot nu toe nog geen aanknopingspunten opgeleverd. De mogelijkheid bestaat dat de man is vertrokken op een oude bruine herenfiets merk Union of Sparta. Verder heeft hij voor zover bekend bij zijn vertrek geen reisdocumenten of bankpassen meegenomen.

Het signalement is als volgt: Lengte tussen de 1.75 en 1.80 meter - schouderlang donkerblond haar - blauw/grijze ogen - blank - opgewonden stemgebruik - kleine diamantjes in beide oren. Vermoedelijk was hij o.a. gekleed in een witte bodywarmer en een donkerblauwe spijkerbroek.

De politie verzoekt iedereen die iets kan vertellen over de verblijfplaats van Michael van Dooren te bellen met politieteam NW van het District Den Bosch via telefoonnummer 0900-8844.