Hoogheemraadschap van Rijnland


van de stempakketten onvolledig geadresseerd

Bij drie waterschappen is een deel van de stempakketten onvolledig geadresseerd

De Unie van Waterschappen heeft geconstateerd dat er een probleem is opgetreden bij het bezorgen van de stempakketten voor de waterschapsverkiezingen. Het gaat om een beperkt aantal adressen in het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, het Hoogheemraadschap van Rijnland en Waterschap De Dommel. Op een zeer klein percentage van de enveloppen is door een productiefout de letter achter het huisnummer niet meegedrukt. Hierdoor is het mogelijk dat een beperkt aantal kiezers hun stempakket niet ontvangt. De kans bestaat dat deze stempakketten bij naastgelegen adressen zijn bezorgd (met hetzelfde huisnummer zonder toevoeging).

De Unie van Waterschappen heeft de betreffende adressen in kaart gebracht en stelt momenteel betrokkenen per brief op de hoogte.

Mensen die uiterlijk dinsdag nog geen stempakket hebben ontvangen, kunnen via 0900-0119 contact opnemen met hun waterschap voor een vervangend stempakket. Het waterschap zal bij afgifte van een vervangend stempakket vragen om het burger service nummer. Zodra er een vervangend stempakket wordt uitgereikt, wordt het oorspronkelijke stempakket ongeldig.
'Droge voeten, schoon water!'