Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Breda, 17-11-2008

Mannen uit Etten-Leur stelen kentekenplaten van auto

ZUNDERT: De politie heeft zondagmiddag rond 15.30 drie mannen (18, 19 en 19 jaar) uit Etten-Leur aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van twee kentekenplaten. Een omstander zag enkele mannen bij een geparkeerde auto aan de Streek in Etten-Leur en belde de politie. De verdachten vertrokken in een rode cabrio, maar op de Bredaseweg in Zundert konden agenten het drietal arresteren. In hun auto werden de ontvreemde kentekenplaten gevonden. Op het bureau bekenden de drie mannen de diefstal; ze wilden de platen gebruiken om te tanken zonder betalen. In overleg met Justitie kregen ze een transactievoorstel van ieder 240 euro aangeboden.

Bredanaar zit ladderzat achter het stuur

BREDA: Een 49-jarige automobilist uit Breda is zondagvaond rond 21.00 uur aangehouden op de Groenedijk. Surveillerende agenten zagen de Bredanaar over de weg slingeren en hielden hem staande. De man was zwaar onder invloed van alcohol; hij blies 1100 ug/, vijf maal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Zijn rijbewijs werd direct ingetrokken. De man werd overgebracht naar het bureau, maar raakte daar onwel. De man, die lijdt aan suikerziekte, is naar het Amphia Molengracht vervoerd en werd daar opgenomen. De politie maakt
proces-verbaal op. Ook wordt een onderzoek ingesteld naar een valse kentekenplaat die op de auto zat.

Politie houdt Bredanaar aan na mishandeling vriendin

BREDA: De politie heeft maandagmorgen rond 00.30 uur een 41-jarige inwoner van Bredas aangehouden wegens huiselijk geweld. Hij wordt ervan verdacht zijn vriendin te hebben mishandeld in haar woning in de wijk Hoge Vucht. De vrouw rende na het incident naar een vriendin in de buurt en daar werd de politie gebeld. Het slachtoffer is naar eigen zeggen de afgelopen jaren al vaker door haar vriend mishandeld. De verdachte werd meegenomen naar het bureau.

Politiebureau team Zuid-West wegens verbouwing gesloten

BREDA: Het bureau van het politieteam Breda Zuid-West aan de
Tuinzigtlaan 45 wordt grondig verbouwd. Het bureau is daarom gesloten van maandag 24 november tot donderdag 18 december. Voor het doen van aangifte kunnen burgers terecht op de andere politiebureaus in Breda. Dat zijn Breda-Centrum (Chasséveld 3), Breda-Noord (Hambroeklaan 3) en Breda Zuid-Oost (Blauwe Kei 220). Om wachttijden te voorkomen kunnen burgers bellen voor een afspraak met 0900-8844. De politie
verontschuldigt zich voor het ongemak. Burgers kunnen vanaf donderdag 18 december weer terecht op het politiebureau Breda Zuid-West aan de Tuinzigtlaan.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 17-11-2008 17:47 | © Regio Midden en West Brabant |