Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vrouwen domineren race om DeMeter Award 2008
september 2008

Wie gaat de 5e editie van de DeMeter Award winnen?? Uit vele inzendingen zijn door de jury recentelijk 3 genomineerden geselecteerd. Uniek in dit lustrumjaar is het feit dat twee van de drie titelkandidaten vrouw zijn.

Dit zijn de drie aanstormende talenten die om de titel 'hét DM-talent van 2008' strijden:
* Fanneke Verlind, eigenaar van United Direct Marketing Services. Genomineerd vanwege haar werk voor Fonds Slachtofferhulp en haar enorme betrokkenheid bij het vak en de klant.
* Femke Nouwens, adviseur (direct) marketing bij IAK Verzekeringen. Genomineerd vanwege haar introductie van een strak rollende planning die resulteerde in indrukwekkende response- en conversiecijfers.
* Joris de Bruijne, van Add to Favorites. Genomineerd vanwege zijn werk voor Essent: hij zette er Event Driven Marketing op de kaart. Volgende ronde
DeMeter's deskundige jury, bestaande uit Renate Vogt (Friends for You), Allard Frederiks (AdfoResult), Frans Reichardt (Holy Cow!), Pim van der Vorst (DHL Global Mail), Marianne Robben (Proximity) en Antal de Waij (Buma Stemra), heeft de drie kandidaten inmiddels onder vuur genomen. Dit gebeurde op een geheime plaats, op een geheim tijdstip. De genomineerden blijven nog weken in spanning, want pas tijdens de Award avond op 17 november wordt bekendgemaakt wie hét DM-talent van 2008 is!

Award avond in het Fortis Circus Theater
DeMeter kan met gepaste trots melden dat de DeMeter Award dit jaar wederom plaatsvindt in het Fortis Circus Theater in Scheveningen en wel op maandag 17 november 2008 van 18.00 tot 23.00 uur (18.00 ontvangst met brood & soep, 19.00 uitreiking Award + borrel). De lokatie, de competitie en het lustrum beloven een spektaculaire Award Avond, waar je bij moet zijn! Toegang is gratis maar wél even aanmelden via www.demeter-online.nl.

DeMeter en de Award
DeMeter is hét platform voor de toekomst van DM. Om de groei en vernieuwing in dit boeiende vak te blijven stimuleren, is de DeMeter Award in het leven geroepen. De Award voor aanstormend DM-talent dat zich onderscheidt door lef, aantoonbaar resultaat en onderscheidende prestaties.

EINDE PERSBERICHT

----------

Noot voor de redactie,