Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Winnaar vijfde DeMeter Award bekend!
oktober 2008

Slechts 6 mensen in Nederland op de hoogte, genomineerden nog in spanning

De strijd om de vijfde DeMeter Award is beslecht. De jurydag heeft plaatsgevonden en de 6-koppige jury heeft unaniem de winnaar bepaald. Tot 17 november blijven zij zwijgen over wie van de drie genomineerden de Award mee naar huis mag nemen.

Uniek in dit lustrumjaar is het feit dat twee van de drie titelkandidaten vrouw zijn:
* Fanneke Verlind is een doelgroepadviseur / listbroker die met haar bedrijf United Direct Marketing Services een methode heeft ontwikkeld om adresbestanden, hoe groot of klein ook, op een onafhankelijke manier ten opzichte van elkaar te testen. Daarmee wil ze alle organisaties die gebruik maken van direct marketing een onafhankelijk listbroking advies geven.


* Femke Nouwens is DM adviseur bij IAK Verzekeringen. Dit bedrijf deed tot 5 jaar geleden nog bijna niets aan marketing, maar door het ontwikkelen én meetbaar maken van campagnes heeft ze aan collega's en directie kunnen aantonen dat direct marketing zeer succesvol is. Dankzij haar toepassing van slimme direct marketing technieken kan IAK met minimale budgetten concurreren met de 'grote jongens'.


* De mannelijke kandidaat, Joris de Bruijne, richt zich met zijn bedrijf Add to Favorites volledig op e-mail marketing voor grote, traditionele, papiergedreven bedrijven in Nederland. Zijn belangrijkste vakprestatie: de realisatie van e-mail als volwaardig kanaal bij Essent B2B. Zijn doel: e-mail op een hoger plan krijgen in Nederland. Waarbij het door de opdrachtgever niet meer als spannend of moeilijk gezien wordt, en vooral door de ontvanger als nuttig en logisch. 17 november 2008 Award uitreiking in het Fortis Circus Theater Op maandag 17 november 2008 zal één van de drie kandidaten worden uitgeroepen tot dé DM-kei van 2008. En waar kun je een lustrum beter vieren dan in het Fortis Circus Theater in Scheveningen? De avond begint om 18.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Toegang is gratis maar wél even aanmelden via www.demeter-online.nl.

DeMeter en de Award
DeMeter is hét platform voor de toekomst van DM. Om de groei en vernieuwing in dit boeiende vak te blijven stimuleren, is de DeMeter Award in het leven geroepen. Het is dé Award voor aanstormend DM-talent dat zich onderscheidt door lef, aantoonbaar resultaat en onderscheidende prestaties. De vijfde DeMeter Award is mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van hoofdsponsor DHL en sponsors EDM, SAZ, Schober en Wijsman.

EINDE PERSBERICHT

----------

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht