Ingezonden persbericht


Actie 'Triiing!': duizend wekkers geven startsein voor werk030

Duizend wekkers gaan maandagochtend 17 november 2008 om tien uur 's ochtends tegelijk af. Dat gebeurt op zeven Utrechtse bedrijventerreinen. De wekkers worden in de vroege ochtend geplaatst voor de deuren van Utrechtse bedrijven. Deze actie 'Triiing!' markeert de start van het nieuwe Utrechtse werkgeversloket werk030. Op deze ludieke manier wil werk030 de aandacht trekken van 'wakkere werkgevers' in Utrecht.

Werk030
Werk030 is een nieuw servicepunt dat zich speciaal richt op het ondersteunen van Utrechtse werkgevers bij het vinden van goed en gemotiveerd personeel. In Werk030 werkt de gemeente Utrecht samen met CWI, UWV, ROC-Midden Nederland, ROC ASA, Stichting Bundel, VNO-NCW Midden en MKB Midden. Vanwege dit samenwerkingsverband beschikt werk030 over het grootste databestand van werkzoekenden in Utrecht.

Bedrijventerreinen
Voor de 'Triiing!'-actie worden de duizend wekkers geplaatst op de volgende Utrechtse bedrijventerreinen: Cartesiusweg, Lage Weide, Oudenrijn, Overvecht, Strijkviertel, De Wetering-noord en De Wetering-zuid.

Ontbijtsessie voor wakkere werkgevers
Op woensdag 19 november 2008 krijgen de Utrechtse werkgevers een werkontbijt met een gratis personeelsadvies aangeboden. Wethouder Marka Spit van Sociale en Economische Zaken neemt de officiële opening voor haar rekening. Filosoof, schrijver en televisiepresentator prof. dr. Bas Haring geeft tijdens het ontbijt een originele en motiverende visie op het arbeidsproces. Voor dit werkontbijt kunnen werkgevers zich aanmelden op de website www.werk030.nl




Ingezonden persbericht