Goede Doelen rekenen af met vergrijzing donateursbestand

17/11/2008 08:05

Hetgoededoelsms.nl

Goede Doelen rekenen af met vergrijzing donateursbestand:

Goede Doelen kampen al jaren met een vergrijzing van hun donateurs. De gemiddelde donateur is 50+ en dat komt niet omdat wij geen zelfbewuste jongeren hebben. Het komt omdat de Goede Doelen de taal van de 20 en 30-jarigen niet spreken. Een 27 jarige scheurt geen machtiging meer uit een magazine, wil geen gevoelige gegevens meer invullen, zoals zijn bankrekening nummer en handtekening en loopt niet meer naar de post. '

'Het Goede Doel Sms is tot stand gekomen door de 74 aangesloten Goede Doelen en de Telecom bedrijven, om van 5757 het Nationale Goede Doelen nummer te maken. Het donateur worden dmv je mobiele telefoon is een nieuwe vorm van doneren en smsen is de spreektaal van de 20 en 30-jarigen.''

Het nummer 5757 is voor alle Goede Doelen, deelname is GRATIS en de Telecombedrijven verzekeren de hoogste payout. Om voor de deelnemende Goede Doelen en de donateur de geldstroom inzichtelijk en zuiver te houden, is gekozen voor een open boekhouding en worden alle marges vermeld op de website. Toegewezen accountantskantoor is in onderhandeling met de belastingdienst, om de BTW die nu nog over de donaties betaald moet worden, belastingvrij te krijgen. Ook dit voordeel komt 100% ten goede aan de Goede Doelen.

Donateur worden met je mobiele telefoon, door het sturen van 1 enkele sms.

Hoe werkt het?

De donateur stuurt eenmalig 1 sms ter aanmelding naar shortcode 5757.'

Bijvoorbeeld: Voor Unicef stuurt de donateur "Unicef aan" naar 5757.'

Zo snel en simpel werkt het dus. U bent gelijk donateur en ontvangt maandelijks een sms. Het bedrag gekoppeld aan deze sms wordt bijgeschreven op Uw mobiele telefoonfactuur.

Eerlijke donateur:

Opzeggen gaat op een eerlijke manier, je smst gewoon "Unicef uit" naar 5757. En je bent geen donateur meer; zonder moeilijke opzegprocedures, zonder verantwoording af te leggen.

Persintroductie:

Deze persintroductie kan alle Goede Doelen helpen. Wij hopen dan ook dat U naast Uw publicatie een kolom plaatst met een selectie uit de aangesloten Goede Doelen die passend zijn bij Uw doelgroep, zodat Uw lezer meteen kan reageren met 1 smsje.

In de bijlage vindt U alle logo's van de aangesloten Goede Doelen, en het keyword-overzicht in Word.

Verander de wereld en stuur een sms:

STOP nu met lezen, pak je mobieltje uit je jas of tas, kies een Goed Doel uit dat bij je past en SMS.

Voor meer informatie www.hetgoededoelsms.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hetgoededoelsms.nl