Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 16 november

VEILING SPIEREN VOOR SPIEREN LEVERT 62.600 EURO OP

Louis van Gaal: een fantastisch resultaat

Een in restaurant Parkheuvel in Rotterdam gehouden veiling voor de Stichting Spieren voor spieren heeft dit weekeinde ¤ 62.600,- opgeleverd. ,,Een fantastisch resultaat, reageerde AZ-trainer Louis van Gaal en ambassadeur van de stichting. ,,Voor kinderen met spierziekten is het leven elke dag topsport. Met deze opbrengst zijn we weer een stapje verder bij ons Kindercentrum waar het mogelijk is de diagnose te versnellen en daardoor de kwaliteit van hun leven te vergroten."

Zaterdagavond werden tijdens het Spieren voor Spieren-gala 27 kavels geveild door veilingmeester Jan Pieter Glerum en Louis en Truus van Gaal. Een persoonlijke training van Louis van Gaal aan een willekeurig elftal leverde ¤ 7500,- op, een cocktailcursus van Nolet voor 20 personen bracht ¤2000,- op en een thuisdiner van topkok Erik van Loo voor zes personen kwam uit op ¤ 3500.

Overige geveilde zaken waren een Feyenoord T-shirt uit 1971 (¤ 4200,-), een foto van onder andere Sjaak Swart (¤ 750,-) en een vaas van Herman Brood (¤ 2000,-).

Bedrijven als Univé, DSW, Nolet, Fairmount Marine en Rojo Steigerbouw namen deel aan het zesgangendiner, dat werd verzorgd door Erik van Loo en zijn team.

----------

NOOT VOOR DE REDACTIE,